AKTUELNO

Konačno u dobrim odnosima!

Pevačica Nadežda Biljić i njena svekrva Jasmina Panić oprostile su jedna drugoj sve ružne reči koje su izgovorile javno i zaboravile su na nesuglasice. Naime, bivša zadrugarka i majka njenog partnera Tome Panića konačno su u dobrim odnosima što su i pokazale na društvenim mrežama.

Proteklog vikenda Nadežda i Toma su krstili naslednika Longa, a ceremoniji u Svilajncu su prisustvovali najbliži članovi njihovih porodica. Mnogi su se iznenadili kada su ugledali fotografiju sa Nadeždom, na kojoj poziraju nasmejane kao da nikada i nije došlo do svađe.

Foto: Instagram.com

Tu sliku je objavila Slavica Biljić, Nadeždina majka, što govori da su i prije konačno izgladile odnose i da je sad u njihovoj porodici sve u najboljem redu.

Podsetimo, Nadežda i Jasna su dugo bile u lošim odnosima, a prepucavale su se javno.

- Ja sam završila sa tom ženom, ona kaže da ja njega kanalim, umesto da bude srećna što sam joj sina dozvala pometi, što se menja, vidim da mu je krivo i da hoće da se pomirimo, bori se. Ona umesto mene da podrži, ona kaže kako mu ja otežavam. Kaže da joj je jedna žena iz Valjeva rekla da se po Valjevu zna da sam ja k****. Ja nju ne pominjem nigde, svuda sam je blokirala - kazala je Biljićeva svojevremeno za naš portal.

Autor: M.K.