AKTUELNO

Ona ovog puta nije želela da popusti.

Folk pevačica Tanja Savić je odlučila da se iz Australije preseli u svoju domovinu, zajedno sa decom. Naime, pevačica je prethodnih godina živela na relaciji Srbija-Australija konačno je odlučila da svije gnezdo na jednom mestu.

Kako je njen sin Maksim prošle godine pošao u školu iako je imao pet godina, jer je takav obrazovni sistem u Australiji, ona ga je pre nekoliko dana prebacila u osnovnu školu u Beogradu, gde joj je dozvoljeno da mališan pohađa drugi razred. Iako njen suprug živi i radi u Australiji, ona je očito donela odluku da se više ne seli.

Foto: E-stock

Tanja je Maksima upisala u školu u Beogradu i time sve papire iz Australije prebacila u Srbiju. Iako bi po godinama on trebalo da pohađa prvi razred, njemu je priznata godina školovanja iz Gould Kostu pa je pošao u drugi razred. Iako se bojala da li će se zbog jezika uklopiti u novo društvo, Maksim se snašao odlično. Tanja je presrećna jer može i karijeri da se posveti, a Dušana će posećivati kako joj obaveze budu dozvoljavale, kao i on njih. Tanja je uspela da ubedi Dušana da je najbolje da to bude Srbija, naročito sada kada se pomirila sa porodicom - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Dušan se u početku bunio jer smatra da mališani imaju veću perspektivu u Australiji, ali Tanja ovog puta nije želela da popusti kako je to ranije činila u braku. S obzirom na to da im posao sa hotelima u Australiji ne cveta, ona smatra da je sada prioritet da ona nastavi karijeru jer od njenog posla trenutno žive.

Pevačicina majka Živana potvrdila je ove informacije.

Foto: Ivan Vučićević

Maksim je po našem obrazovnom sistemu drugi razred i upisan je u beogradsku školu, a Đorđe u predškolsko. Za sada su ovde i u Srbiji će pohađati školu. Ne znam kakvi su im planovi za ubuduće, ali za sada je tako zbog čega sam mnogo srećna. Konačno ću unuke moći da viđam često - kaže Živana.

Autor: Pink.rs

#Tanja Savić

#deca

#pevačica

#sin

'