AKTUELNO

Mlada zvezda ovo je doživela prvi put u karijeri.

Proteklog vikenda Anastasija Ražnatović imala je svoj prvi nastup. Cecina naslednica pevala je pred publikom u jednom klubu u Parizu, a sada, kada su se se malo slegli utisci, svojim obožavaocima se obratila putem Instagrama.

Ćao dragi moji! Eto i mene da se oglasim nakon što su se malo slegli utisci. Želim pre svega svima da se zahvalim koji su bili i na ovom predivnom iskustvu i za mene fenomenalnoj večeri prepunoj pozitivne energije! Goreli smo. Jako mi je drago da vam kažem da smo oborili rekord kluba koji je doskoro držala, ni manje ni više, nego Ceca Ražnatović. Kao što sam rekla i na nastupu “ hajde da ostanemo u krugu porodice!”! Sve u svemu, nastavljamo dalje još jače i bolje! Hvala svim mojim saradnicima i prijateljima koji su doprineli da sve izgleda SAVRŠENO! Bez vas to ne bi bilo isto - napisala je Anastasija Ražnatović.

Podsetimo, Ceca je isto veče imala zakazan nastup na Music week festivalu na Kopaoniku te je bila sprečena da dođe na ćerkin prvi nastup, ali joj je podršku pružala putem telefona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.Đ.

#Anastasija Ražnatović