AKTUELNO

Vest da je pevač nožem nasrnuo na bivšu suprugu šokirala je javnost.

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je folker Aca Lukas nožem nasrnuo na bivšu suprugu Sonju Vuksanović, u njenom stanu, nakon čega je ona završila u Urgentnom centru, a portal Pink.rs prvi je pisao o ovom incidentu. Oni su samo pre nekoliko dana zajedno proslavljali rođendan njihove ćerke Viktorije, a ništa nije slutilo na incident koji se dogodio danas.

Foto: Printscreen Facebook

Sonja je samo nekoliko sati pre nego što ju je folker fizički napao pozirala srećna i nasmejana, kao da u životu nema nijedan problem!

Ona se fotkama pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a u opisu fotki ostavila je srca čime je navela pojedine da pomisle da se možda ponovo zaljubila.

PROČITAJTE JOŠ: LUKAS NOŽEM NASRNUO NA SONJU, pa se uputio na AERODROM!

Samo nekoliko sati nakon toga, Sonja je završila u Urgentnom centru u kojem se pojavila pognute glave, sa masnicom na licu.

Foto: Telegraf

Javnost je ostavila u čudu Lukasova izjava nakon incidenta u kojoj je on objasnio da je Sonja navodno sve izmislila, te da ju je on ''samo'' udario nogom u cevanicu zato što ga je ona gađala lončetom u glavu i nije mu dala da izađe iz stana.

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Batine

#Instagram

#Sonja Vuksanović

'