AKTUELNO

Gušila se u suzama!

U najnovijem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", reporter Nemanja Vujičić je ugostio Aleksandru Aleks Nikolić, aktuelnu učesnicu petu sezone najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruga" koja je premijerno u njegovoj emisiji ispričala najsitnije detalje odnosa sa svojim ocem koga je prvi upoznala upoznala sa jedanaest godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si pitala oca zbog čega je zlostavljao tvoju majku - pitao je Nemanja.
Naravno da jesam, ali on bi uvek pričao ona je ovakva, ona je ovakva. On je dosta bio po zatvorima u inostranstvu. Bavi se nelegalnim stvarima. Ja ne znam ni gde živi, Francuska, Švajcarska, ne znam ni ja. Slao mi je na početku pare, ali kada je mama zatvorila kafanu i kada smo prešle u stan koji je njegov, tada je rekao da više ne može da daje novca i da je dovoljno 100 evra za život dve osobe. Prestao je da daje pare kada se mama razbolela. Ja imam polusestru Jelenu sa mamine strane, a sa tatine Anu, nju sam upoznala i videla samo jednom. Sa Jelenom sam super, ona živi sa mojom mamom. Sa Anom nemam kontakt, ona živi negde u Ćupriji... - pričala je Aleks kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si pitala majku kako se osećala kada je tvoj otac sek*ualno zlostavljao - postavio je pitanje Vujičić.
Jesam, ona je jako loše, jako je propala zdravstveno. Nekada je bila pozitivna žena, zračila je. Ja se nadam da ću biti neko ko će moći da joj pomogne. Ona ima probleme sa bubrezima - odgovorila je Aleks.
Od čega vi danas živite - pitao je Nemanja.
Od mene, mama izdaje taj lokal što smo zajedno kupile ali to je 100 evra mesečno. Živimo od mene, sestra radi za sebe i ima dete - rekla je kroz suze aktuelna učesnica "Zadruge 5"

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.