AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Počela emisija Pitanja novinara, a pre toga i Vanredno ubacivanje koje su svi dugo čekali. Domaćin Dušica Jakovljević poželela je dobrodošlicu gostima, pripadnicima sedme sile i odmah najavila ekskluzivnu gošću, koja večeras ulazi u Belu kuću, Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo baš nismo očekivali, ovo baš nisi morala - smeškala se voditeljka.
Kupovala sam haljine i pala sam ispred tržnog centra. Pre toga sam jela kao stoka i evo šta se desilo. I stoka ima meru - smejala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenula sam sa Nenadom da popijem kafu, nestale mi cigarete i ja sam krenula da uzmem nove... Kako smo krenuli, ja sam pala preko njega, on je prestao da diše... - nastavila je Kulčićeva.
Da nije bilo njega, ti bi udarila glavom o pod? - pitala je voditeljka.
Jeste. Odveli su me na kliniku, skinuli su mi patikicu, izvrtali su mi nogu... To su bili strašni bolovi, kad sam sve preživela i ovo sam... Ono je bilo stravično i jezivo. Zadruga je moja prva kuća, pošto tui više vremena provodim nego u svojoj. Imaću malu operaciju, ali polako... Željko je dobro, rekao mi je da ne brinem ništa i da će sve proći - odgovorila je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini odnos Nevene i Zole? - pitala je Dušica.
Imitiraju me i Nevena i Irma... On je đubre odvrato i bezobrazno! Znao je koliko sam se žrtvovala da on uđe tamo, sve je bilo na moju štetu... Mogli su da me nikada više ne prime nazad zbog mog bezobrazluka... Provociraću ga do samoga kraja. Ovo sa Irmom je bilo zbog priče... Njega ne mogu očima da gledam, ne mogu ni Dalilu ni Cara... Irmu isto, svašta je priča o meni, a ništa joj nisam uradila... Nevenin makro joj je poslao poruku... Da se ne lažemo i Dalila, šta je ona? Setimo se njene burne prošlosti. Ona je takva glumica, brine se o svom babu a šta je sve radila. Mislim da je zaljubljena u Filipa ali da je mnogo više zanima korist od svega toga. Mislim da je bio dogovor da se ona muva sa Carem, ali je ona malo preterala i unela se u ulogu. Volela bih da se Dejan oterasio nje, ali imam neki osećaj da to nije gotovo... - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Protiv Aleks nemam ništa, ona mi je draga. Mislim da je ona sa njim samo zbog priče, jer pre toga je bila sa Markom, sve zarad neke priče. Mislim da je Dejan zaljubljen u nju, ali ona u njega nije... Sandra jeste zaljubljena u Dejana, sigurno jeste, ali kada budem bila tamo znaću malo bolje, drugačije ću videti to iznutra. Dejan mi je malo pao u očima iskreno... Mislim da će se pomiriti, jer je on posle prevare i se*sa sve oprostio, sve je moguće. Tamo se lako poludi, jer si okružen ludacima- nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.