AKTUELNO

Ovo niste znali!

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić u braku su preko deset godina i važe za skladan par, ali su pre venčanja imali turbulencije, pa su u jednom periodu i raskinuli.

Foto: Instagram.com

I baš u tom, za njih teškom periodu, nastala je Jelenina hit pesma "Da mi je da mi se vrati", koju je za nju napisao prijatelj i kolega Sergej Ćetković, ali ona je čekala dve godine da bi je snimila, a pitanje je i da li bi se to desilo da se u međuvremenu nije pomirila sa Ivanom.

Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on "Da mi je da mi se vrati moj dragi. Kažem da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: ‘da mi je da mi se vratiš’. Stvarno, ja ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu" - ispričala je svojevremeno pevačica u jednoj emisiji.

Foto: Instagram.com/ivanbosiljcicofficial

Ona je mnogo kasnije pustila pesmu Ivanu, a on se oduševio.

I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala" - ispričala je pevačica.

Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen.

- Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila? - rekao joj je.

Nakon toga, Jelena je snimila "Da mi je da mi se vrati", a njihov brak je stabilan i imaju ćerku.

Foto: Printscreen Instagram/ivanbosiljcicofficial

Autor: P.R.