AKTUELNO

Vlasnik najgledanije komercijalne televizije u regionu uspeo je da dođe do majke i oca bebe koja će do punoletstva biti pod budnim okom kamera.

Ostalo je još pet dana do početka produkcijski najzahtevnijeg i najskupljeg rijalitija u regionu, "Zadruge", ali još nisu poznati svi koji će ući na specijalno opremljeno imanje.

Imena velikog broja učesnika su poznata, ali se veći broj drži u tajnosti.

Foto: Pink.rs

Na imanje će, kako smo pisali ranije, ući 32 poznate osobe i jedna beba, koja će na njemu živeti pod budnim okom kamere do svog punoletstva.

Ali to nije sve, vlasnik televizije Pink, na kojoj će se emitovati ovaj projekat koji je oduševio i svetske stručnjake iz sfere rijalitija, sada je kontaktirao i sa roditeljima osmomesečne bebe "koja je prohodala, ali nije progovorila".

Foto: Marko Poplašen

- Beba koja će ući u rijaliti ima roditelje i Željko Mitrović je sa njima stupio u kontakt. Oni žele da uđu u Zadrugu, i više od toga - mnogo im se svidela ta ideja - tvrdi izvor blizak produkciji.

PROČITAJTE JOŠ: 50.000 EVRA ZA POBEDNIKA ZADRUGE! Nećete verovati šta dobijaju oni koji osvoje DRUGO i TREĆE mesto!

Foto: TV Pink

Kako biste saznali da li će vlasnik najgledanije komercijalne televizije u regionu odlučiti da i njih ubaci u šou, budite uz televiziju Pink 6. septembra od 21 čas i pratite ulazak na imanje, jer je spektakl zagarantovan i jer ovde nije kraj iznenađenjima!

Autor: V. T.

#Beba

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'