AKTUELNO

Kako saznajemo, on je sa svojom lepšom polovinom, Jovanom u vezi četiri meseca.

Najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić naći će se u najimpozantnijem i najskupljem rijalitiju ikada na našim prostorima ''Zadruga'', a do tada on vreme provodi u Kanadi gde snima holivudski blokbaster ''Dosije X''. U pauzi između poslovnih obaveza, budući učesnik rijalitija ''Zadruga'' svoje slobodno vreme provodi na jahti prijatelja.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVAO SNIMAK KAĆE GRUJIĆ SA DEČKOM KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Pevačica RAZBESNELA javnost, pa je IZVREĐALI

Foto: Privatna arhiva

Kako smo uspeli da saznamo, Uroš je emotivno ispunjen, a sa svojom lepšom polovinom Jovanom u vezi je četiri meseca.

Uroš uživa u emotivnoj vezi sa Jovanom nekih četiri meseci. Veoma su zaljubljeni i srećni. Otkad je sa njom, on bukvalno ni ne pomišlja na druge devojke. Preslatki su zajedno, a Uroša više niko ne može da prepozna. Mnogo se promenio otkad je sa Jovanom, a čak joj je i posvetio jednu tetovažu. Ona je za njega nešto posebno - kaže dobro obavešteni izvor blizak Urošu za Pink.rs i otkriva da devojka koja je zavela njegovo srce ne želi da bude deo javnosti.

Foto: Privatna arhiva

Jovana ne zanima život pod lupom medija i pod reflektorima. Ona je iz druge priče. Godinama radi za jedan naš prestižni modni brend i veoma je uspešna u svom poslu, što se Urošu veoma dopalo kod nje. On ima razumevanja za to što ona ne želi da se povlači po medijima, te maksimalno pokušava da je zaštiti od svega toga. Mislim da nema šanse da je Uroš prevari u rijaltiiju, previše je zaljubljen - kaže naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

- Neka staromodna cura što voli kič scene sa zalascima sunca. Muzejski komad koga nema na aukciji - istetovirao je Ćertić stihove na donjem delu stomaka koje je posvetio svojoj izabranici.

Inače, Uroš je domaćoj javnosti poznat po vezi sa atraktivnom Modelsicom Ivanom Stamenković Sindi sa kojom je ljubavnu romansu započeo nakon jednog rijalitija, a da li će on uspeti da se iskontroliše i da svojoj devojci ostane veran i tokom učešća u rijalitiju ''Zadruga'', ostaje da vidimo!

Autor: M. K.

#Ivana Stamenković Sindi

#Models

#Uroš Ćertić

#Zadruga

#rijaliti

'