AKTUELNO

Jednom objavom ponovo je pokrenula brojne glasine, a njene reči mnogi sada dovode u vezu sa sada već bivšim dečkom Đorđem Kuljićem.

Anastasiji Ražnatović godinama unazad prati se svaki korak, a pogotovo na društvenim mrežama, gde njene objave često izazivaju veliku pažnju javnosti i pokreću mnoštvo komentara, što je bio slučaj i sinoć, kada je podelila izazovni video iz kade. Od jutros, svi komentarišu citat koji je podelila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, naslednici folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović dopala se izjava američke glumice i pevačice Šer, pa je istu postavila na svoj Instagram profil.

Mama mi je rekla: "Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka". Rekla sam joj: "Mama, pa ja sam bogat čovek" - glasi citat čuvene Amerikanke koji je Anastasija podelila.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, ova objava posebno je intrigantna uzme li se u obzir da je Anastasija nedavno stavila tačku na pet godina dugu vezu sa Đorđem Kuljićem. Iako su pre samo nekoliko meseci kupili stan i otpočeli zajednilki život, zbog čega su mnogi pomislili da će uskoro i svvadba, usledio je raskid.

Autor: D.T.

#Anastasija Ražnatović