AKTUELNO

Opa!

U toku je emsiija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević da je reč ovonedeljnom vođi Nenadu Aleksiću Ša, kako bi odabrao potrčke za ovu nedelju.

Mihić, Deniz, Zola, Irma, Marko Osmakčić, Marijana, Krle i Monika - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani mi se žale, a ovo je nešto što je meni jako zanimljivo. Poslao bih svo četvoro da može. Veliki šef nije za džabe vratio Krleta, pa će potrčci biti Zola i Irma - pričao je Ša.
Buba iz Dervente, priznaj da voliš te - dobacila je Matora.
Pretpostavila sam da će Ša da me stavi sa Zolom u izolaciju... Šta da ne? Zola je zabavan... Mi smo drugovi, volim da razgovaram sa njim i zabavan mi je - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad dođe do zida i neko je satera odmah se pogubi - dobacila je Dalila.
Nevena me malo uhodi, ali nije to ništa loše - nastavila je Irma.
Ovo je moj četvirti rijaliti i imam osećaj da sam pronašao srodnu dušu. Baš mi je super, imam osećaj da sam kao na Maldiviima. Vidim da mi veruje i da me ne shvata kao sprdnju, kao što ni ja. Obećala mi je da će u utorak da popije jednu čašu vina. Živim za trenutak da te počastim i nadam se da će nam biti lepo - govorio je Čolić.
Uvek je nabacivala da je neko zaljublen i da joj se neko sviša, a sad kad je saterana u ćošak već hoće da se povuče i postaje joj glupo. Zola može Irmu da izvede na pravi put. Iako ne budu ljubavni par, lepo ih je gledati. Nadam se da će u izolaciji biti tip top, tamo sve počinje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da je ruži neko da malo pažnje, jer je imala gard. Zola provodi dosa vremena sa njom u niko ne primećuje da je ona od ujutru do uveče našminkama i sređena, promenila je i frizuru - komentarisao je Car.
Mene nikad nisi branio, iskoristio, a rekao si da imaš emocije prema meni. Ja idem u izolaciju - urlala je Nevena.
Objasnite joj da ispada psihopata, ako radi te stvari. Devojku su previše gledale ponašanje Maje Marinković, pa hoće da je iskopiraju - urlao je Zola.
Ja idem u izolaciju sa njima i boriću se za svoju ljubav - nastavila je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću iskren, poznavajući Zolu odavno nisam video da mu se neko svideo kao Irma. On je prvo bacio na oku na Irmu, kad je ovde bio došao, to mu je bio prvi pik, ali ona je tad bila u priču da joj se niko ne sviđa. Sad su se vratila emocije, ne mogu da kažem da je ovo inat Zole, jer nema emocije. Služila si samo za ka*anje i se*s. Ako bude nešto on će da ozvaniči vezu sa Irmom - pričao je Janjuš.
Mi jesmo drugari, ali kako se ona ponaša prema meni ne bih imao problem da ozvaničim vezu - otkrio je Zola.
Čim ozvaniči vezu, neću da se mešam - ubacila se Nevena.
Znam da se Irmi sviđa Zola i da joj prija nnjegovo društvo. Ona vidi da je Zola ozbiljan sa njom, i ja sam za to. Ovo nije rijaliti, Zola njoj nije rijaliti - dodfoa je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.