AKTUELNO

Buduća učesnica "Zadruge" zapretila je svojoj ljutoj suparnici uoči susreta u rijalitiju, koji sa emitovanjem kreće iduće srede.

Kao bomba odjeknula je vest da će u rijalitiju "Zadruga", koji sa emitovanjem na Televiziji Pink kreće 6. septembra, učestovati i Divna Milanović i Marko Kocić, zvezde emisije "DNK"! Oni jedva čekaju da se usele u novougrađeni grad, a na samom počerku razgovora bračni par uspeo je da se posvađa, a sve zbog Markovog priznanja da je vrlo izvesno da će suprugu prevariti pred kamerama.

Pročitajte još... OVE NOGE ĆETE GLEDATI U ZADRUZI: Na lepotu i VRELO TELO ove BOMBETINE niko neće ostati IMUN! (PAPARACO)

Foto: Pink.rs

- Nikad nisam bio u rijalitiju, hoću da se upoznam s društvom, sa ženskama, da pravimo cirkus! Može da se desi da prevarim Divnu, da padne seks u "Zadruzi"... Što da ne! Pod ćebetom se ništa ne vidi! Uđeš u krevet, pokriješ se s ćebetom i ništa se ne vidi - uzbuđen je Marko, na kojeg je istog momenta skočila Divna:

Foto: Pink.rs

- Izmlatiću sve koje budu pipnule Marka! Ako to budem videla, prebiću i tebe i nju! Izmlatiću vas oboje - zapretila je Divna.

Foto: Pink.rs

Ona već zna sa kim u rijalitiju neće uspeti da pronađe zajednički jezik, budući da imaju neraščišćene račune iz prošlosti.

- Maca Diskrecija će se odmah nameračiti na Marka, ona me nervira, ubila bih je! Zakačila se na Marka kao mušica! Prostakuša jedna! Ona ne zna da umesi 'leba, ništa... Zna samo da se "švercuje" - u dahu je rekla Divna, a onda ju je prekinuo suprug.

Foto: Pink.rs

- ... i da diže noge sve četiti u vis! - odvalio je Marko, koji priznaje da bi voleo seks sa Macom.

Foto: Pink.rs

Liberalni partneri

U "Moćnom programu" Televizije Pink Marko je obećao da više neće varati suprugu, međutim, Divna priznaje da se ništa promenilo nije.

- Nije održao obećanje, bio je sa jednom iz sela, znam sa kojom, neću da kažem. Čula sam, priča narod... Ali ne ostajem ja dužna, videće on svog Boga. Prevarila sam i ja njega, da bih mu se osvetila - priznala je Divna, zbog čega se Marko uopšte nije potresao.

Foto: Pink.rs

Ona je, takođe, ostavila mogućnost da se u "Zadruzi" zaljubi i ima seks sa nekim drugim muškarcem, iako će joj tu biti i muž.

Foto: Pink.rs

- Videćemo i to čudo, ako bude neki lep momak, što da ne! Volim visoke, da ne budu mnogo debeli, a ni suvi... Ne volim ni bradu - definisala je Divna svoj tip muškaraca i za kraj otkrila da će, naravno, i sa svojim Markom voditi ljubav pred kamerama.

Foto: Pink.rs

- Pokazivaćemo nežnosti, imaćemo seks, ali neće da bude bezobrazno, da gleda ceo svet... Naći ćemo neki ćošak. Ako nam dođe Maca, počupaću joj te brkove, neće ona meni da mjauče! Koja se zalepi za njega, ona je mrtva - zapretila je Divna, a kako li će Maca reagovati saznaćemo već iduće srede.

D. Tanasijević

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'