AKTUELNO

Aca Lukas prokomentarisao je situaciju koja se sinoć odigrala između njega i Momčila Bajagića Bajage.

Kako se sinoć pisalo, između Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage došlo je do žestokog sukoba. Lukas i Bajaga su se sreli u bekstejdžu, gde su razmenili psovke i uvrede, a povod za prozivke bili su suprotstavljeni politički stavovi. Bajaga je dobacio Lukasu, a Aca mu je odgovorio u svom stilu. Lukas se na današnjoj konferenciji osvrnuo na ovaj nemili događaj, pa žestoko potkačio muzičara!

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ

- Bajagu poznajem 30 godina, sretali smo se, družili smo se, par puta sam ih vodio na provod u Americi, znamo se dobro, znam da pevam njegove pesme često, on moje ne može. Došli smo tamo, javili smo se jedan drugom. Rekao mi je: "Znaš brate, pevao si moju pesmu u nekoj emisiji, ne pevam ja tvoje pesme je**te." Digao mi je pritisak na 300 i iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi, hteo je da me isprovocira. Nije bilo sukoba, ali ako hoće da ga dobije, može. Bajaga mora da promeni dilera jer ga je uspavao - rekao je Lukas na konferenciji za medije koju je danas organizovao.

- Hteli su da montiraju da pobedu Vegeta, začin C ili Biber, dve gospođe koje zavijaju kao da me je neko zgazio na kurje oko. Ne zna više šta će da komponuje. Siluju etno muziku - osvrnuo se Lukas zatim na takmičare koji su sinoć nastupali.

Autor: M.K. ; H. K.