AKTUELNO

Kraljica narodne muzike opljačkana je početkom novembra u svom domu u Žarkovu.

Zbog koncerta u Centru ''Sava'' kojim obeležva 55 godina svoje karijere, kraljica narodne muzike Lepa Lukić zamolila je nekoliko prijatelja da ostanu u njenom domu, kako je ne bi ponovo opljačkali. Kako se i dalje plaši lopova, Lepa je razmišljala kako da obezbedi svoj dom dok je na nastupu, a nekoliko dobrih drugova joj je izašlo u susret.

Foto: Pink.rs

- Lepa i dalje razmišlja o pljački koja se desila pre nekoliko dana u njenom domu. Uplašena je i brine da joj se ista stvar ne desi dok peva u Centru „Sava”. Danima je razmišljala kako da zaštiti svoj dom, jer svi znaju da ima koncert i da tada neće biti kod kuće. Razgovarala je sa prijateljima, koji su joj ponudili da ostanu u njenom domu dok ona uveseljava publiku. Lepa je pristala na to i sada joj je mnogo lakše - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da se ona dugo spremala za ovaj koncert.

Foto: Danijel Milutinović

- Lepa želi da sve na koncertu izgleda savrešno, pogotovo jer obeležava jubilej od 55 godina rada na estradi. Ona je spremila spektakularan repertoar i sigurna je da će publika uživati, jer će pevati sve njene najveće hitove. Imala je veliku tremu pred koncert, jer je želela da sve bude onako kako treba - dodao je pred koncert izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, legenda narodne muzike Lepa Lukić opljačkana je početkom novembra u svom domu u Žarkovu, dok je spavala. Pljačkaši su iskoristili kuku kako bi se domogli terase, preko koje su ušli u stan, koji se nalazi na prvom spratu. Da stvar bude gora, Lepa je spavala u svojoj sobi i nije ni slutila šta se dešava u ostalim prostorijama. Pevačica je tada bila u u šoku, a u stan je dolazila i Hitna pomoć jer joj je pozlilo kada je videla šta se dogodilo.

- Nemojte me ništa pitati, pritisak mi je 200 sa 100, Hitna pomoć mi je tu, ja ne mogu sad da govorim. Sve su mi uzeli, sve pare, sve kartice - rekla je Lepa tada.

Autor: M. K.

#Lepa Lukić

#pevačica

'