AKTUELNO

Nisu zakopali ratne sekire?

U poslednjem izdanju emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i ovog puta i više nego aktuelnu ekipu sa domaće javne scene, među kojima su se našli pevači Sara Jo, Angellina, Marija Mikić i Aca Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom segmentu emisije, Sara je dobila zadatak da nepoznati proizvod iza sebe što bolje izreklamirala. Voditeljka Tijana Stoisavljević je stala iza pevačice i rukama držala CD bosanskog repera Bube Korelija, sa kojim je mlada pevačica nedavno bila u sukobu, kada ju je prozvao da ona nije nikakva zvezda.

Dragi ljudi, danas imate poslednju priliku da kupite ovaj proizvod, ja ga koristim već godinama... Plašim se! Danas možete da dobijete ovo u svim bojama. Ovaj prozivod bih poklonila apsolutno svakome, svom momku, svojoj najboljoj prijateljici, svojoj porodici... Ako mi je nešto spasilo život, onda jer to ovaj proizvod - priča Sara kroz smeh, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj proizvod nema mane, a otkad sam krenula da ga ja koristim, ni ja ih nemam. Bolje da vam ne kažem gde ga najviše koristim! U svakoj fioci imam po jedan primerak. Najbolje stvar je što možete da ga koristite gde god, kad god poželite - navodi pevačica.
Ne znam šta sam reklamirala, jako se plašim.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je shvatila da je reklamirala svog "ljutog" neprijatelja i kolegu, Sara je prasnula u smeh.

Jao, dobro... Dobro, mislila sam da je gore. Ovo je skroz okej, moja mašta je otišao predaleko - smeje se Jovanovićeva.
Sudeći po njenim opisima, ja sam provalio šta je mislila da je iza nje - nasmejao se Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.