AKTUELNO

Iskren do koske!

Vladimir Ilić Ila gostovao je na RED TV-u, gde se imao štošta da kaže nakon odgledanog snimka Monike Jovanovske iz "Zadruge" i Nenada Aleksića Ša, svog bivšeg prijatelja i kolege, s kojim je činio duo "Shaila".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije loša devojčica, može da mu bude ćerka. Okej je devojka, malo je mršavija za moj ukus. Mi se nismo svađali, družili smo se i prestali, nikada nije bilo ružne reči. Ne znam, ja sam stariji tri godine od njega i ne kida me. Njega kida što je taj egocentrik, svi mi umetnici smo malo čudni ljudi i patimo od toga. Nenad ne može da istrpi pritisak i zato je napravio od sebe ovo što jeste. Da mu je broj jedan da bude sa mlađom, valjda ne bi oženio devojku koja je približnih godina njemu - rekao je Vladimir.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li mu je žao zbog prekida kontakta i raspada grupe, Ila je bez dlake na jeziku odgovorio sledeće:

Krivo mi je svaki dan, meni je uskratio taj momenat da jednom za trideset godina nastupamo zajedno u originalnom sastavu. To je mukotrpan rad bio, da bih tek tako stavio nekog ispred mog imena, mislio sam da je to za ceo život. Da sam se ja pitao, mi bismo bili zajedno do stote godine. Mislim da je svestan da je zatvorio mnoga vrata posle svega što je sada uradio, a inače je egocentrik i bitno mu je samo da on bude važan - govorio je reper.

Foto: RED TV

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.