AKTUELNO

Napravio haos!

U toku je Podela budžeta, Nenad Aleksić Ša, došao je i do Milane Šarac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima, ti si deo ekipe sa kojom sam nekad super a nekad nisam. Umeš da budeš gotivna, umeš da budeš iritantna. U suštini nisi loš lik, mogao bih da zameram tvoj i Grujin odnos, ali bio bih majmun da to uradim... - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Gruja nije loš čovek, to što on radi, radi sam sebi. Danas, mogu da kažem, da si jedna od retkih osoba koja nije dobila veću budžet, za ostale me baš briga. Ti si uvek nekako tu, ne družimo se ali mi se uvek nađeš. Ostaćemo u korektnom odnosu, možda se vremenom zgotivimo a možda i postanemo najbolji - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je neko ko će se naljutiti i ko će loše komentarisati, ali kapiram. Hajmo prvo od mana da počnemo, ne družimo se, ne komuniviramo, samo usput dve reči. Moje zamerke su u odnosu sa Osmakčićem, mislim da nisi trebala da se mešaš u taj odnos, na kraju je ispalo najgore po tebe. Sa moje tačke gledišta mislim da si jako loše prošla, ali svesna si svega bila u potpunosti -
Šta ti meni kao nalaziš mane - dodala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da slušam ovog magarca lažljivog, nemoj da dobacuješ! Udario si dečka koji je kao žensko... - dobacio je reper.
Zola i ja smo kul, ne sviđa mi se što si mi se smejao iza leđa, ali možda si imao i pravo u datom trenutku. Svakako nije lepo jer smo inače dobri, mogao si i meni u lice da kažeš. Znaš da ja tebe nikada nisam komentarisao, i uvek bih ti rekao u lice. Kada smo razgovarali pre neki dan baš mi je prijalo, kamo sreće da uvek tako razgovaramo - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebi ostavio dva soma, dosta mi je jer imam neki štek. Nisam u fazonu da mi vas je žao pa kao dajem svoje, nego sam tako uradio jer želim da dam. Aleks, prošle nedelje sam vam oboma dao srednji, ove delje dajem ovako jer ste zajedno. Nadam se da ne gledate lično - rekao je Aleksić.
Mislim da nije u redu da daš mali budžet meni, jer se toliko dugo znamo, a nikada ti reč nisam rekla. Nikada ti ništa loše nisam uradila, a ovde su te pljuvali i svašta radili i dobili novac. Bila sam normalna prema tebi - vikala je Aleks.
Ne moram da te sluša, imam pravo na to. Znao sam da ćeš tako da reaguješ, ti si klasiučni rijaliti igrač. Tek ćete me mrzeti, ovo je Nenad koji je svoj, vratio sam se jači nego ikad - vikao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.