AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je raspodela budžeta Nenada Aleksića Ša. Naredni srednji budžet dodelio je Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli put je bilo obrnuto. Ne znam da li ste zajedno u budžetu, ali ste tu jedno za drugo. Ne komentarišem ljubavne odnose, ali samo neka cveta. Ljudima je ovde u interesu da bude krvi, svađa i ostalo. Dragi ste mi oboje, meni je top sa vama. Anđela, ti i ja imamo super odnos, poštujemo se, nikada me nisi uvredila ni na jedan način. Ti si meni divna osoba, nikada se čak nismo ni svađali - rekao je Ša.
Hvala ti na svim rečima - rekla je Anđela.

Naredni srednji budžet dodelio je Ani Spasojević.

Tvoj i moj odnos je, mislim mi smo kul. Ti si takav spletkaroš i tako si zli rijaliti igrač...Tako da, moja stvar je kome ću ja da dam koji budžet. Jesi spletkaroš i užasna u rijalitiju, ali je to tvoj način igre. Imamo najčudniji odnos, ali smo tu. Nisi stipsa, nisi štek. Meni se ne sviđa tvoj način rijalitija - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet je dodelio Stefanu Krstoviću Krletu i MC Aleks.

Rekao sam ti da mi se ne sviđa što oponašaš Miću. Isti stav držiš kao on, malo te je pojela ta rijaliti igra. Uvek si tu, drug si, dobar si momak, imamo super odnos. Ne sviđa mi se to eto - rekao je Ša.
Ja kad vidim da je neko pokušao da me napravi budalom, kod mene sredine nema. Ona je mene razočarala u dosta situacija. Nešto mi prebaci, a ovamo me podj**ava - rekao je Krle, pa se reper obratio MC Aleks:

Foto: TV Pink Printscreen

Imam ljude koji su mi preči i eto je**ga. U poslednje vreme nemam šta da ti zamerima, zamerao sam ti ono za Matoru. Sad si se povukla, a daću ti savet da se aktiviraš - rekao je Ša.

Naredni veliki budžet dodelio je Tari Simov, pa je srednji budžet dao Ani Jovanović.

Veliki budžet, mislim da si predugo bila na mom budžetu - rekao je Ša, pa se osvrnuo na Anu Jovanović:
Mišljenje o tebi...Preužasno je što si pojela krem dok su mi gorele stvari. Mislim da nam je od tad odnos super. Zezamo se uvek i totalno nam je zdrava komunikacija. Nisam ti se nikada mešao, niti ću. Imam najlepše mišljenje o tebi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, kao moja drugarica, ne podržavam je u tim njenim glupostima. Ja sam jedina koja je uspela da je preobrati u tome svemu - rekla je Ana.
Dobro da, ali ti si došla sutra i pitala me je l' sam gladan i sve to - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet dao je Irmi Sejranić.

Evo za Irmu mali - rekao je reper.
Ti si osvetnik - drala se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Napu**vaš me za stolom, pa mi žickaš cigare ovde - rekao je Ša.
Da li je moguće da su ovi ljudi toliko bezkarakterni i da ti se uvlače? Ovo što si podelio budžete, smorila sam se i tačno si se izlizao, kako bi se reklo narodno. Ti si ovim gađanjem budžetom sve rekao, kao keru mi bacaš - rekla je Irma.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga