AKTUELNO

Iskrena!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote ugostila je dobro poznata imena sa domaće javne scene. Naime, Sanja je na aktuelne teme govorila sa suprugom Radiše Trajkovića Đanija, Slađanom Trajković, bivšim učesnikom ''Zadruge'' Franom Pujasom, pevačicama Gocom Božinovskom i Vesnom Đogani, voditeljkom Tijanom Pricom, udovicom Olivera Ivanovića, poslanicom SNS-a Milenom Ivanović i glumcem Brankom Babovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je upitala narodnu poslanicu, Milenu Popović, da li je istina da je izjavila da bi, kada bi mogla da bira, uvek izabrala da pogine umesto svog supruga, pokojnog političara Olivera Ivanovića.

Apsolutno! Ja mislim da bi on neke stvari umeo da odradi bolje od mene, bio je jači od mene i toliko sam ga volela da me je neko pitao tog dana, ja bih izabrala da stanem ispred njega i poginula umesto njega. To je istina - priča Popovićeva.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Pink.rs

Bila sam iznenađena kada sam čitala ovo tvoje priznanje, verujem da će mnogi biti iznenađeni, pogotovo u sadašnje vreme. Toliku počast si odala svom mužu, da li je to stvar vaspitanja, uverenje ili ljubavi - upitala je Marinkovićeva svoju gošću.
To je sve stvar ljubavi. Sve je to stvar ljubavi, kao i sve u životu. Sve velike stvari, sve ono što je lepi i što nam donosi život ima veze sa pravom i iskrenom ljubavlju, koje nažalost ima sve manje i manje. Ljudi prestaju da veruju i meni je to zaista strašno, ali ja znam koliko sam njega volela i to što sam izgovorila je iskreno. Kada čovek dostigne taj nivo negde u svojoj svesti, da takvu stvar može da izgovori i uradi za nekoga koga voli, mislim da mu ništa u životu više ne treba - zaključuje Milena u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.