AKTUELNO

Mir nije dugo trajao!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Filipu Caru.

Da li misliš da je u redu da kažeš da bi ostavio Dalilu kad bi ti to rekla majka, a ona je sve ostavila zbog tebe - glasilo je pitanje.
Možda nije u redu, ali kad je odnos klimav, onda bi imalo uticaja. Nekad su majka i sestra imale uticaj, sada nemaju. Naravno da nije u redu. U nekim momentima je bilo u redu da to kažem, a u nekim nisam znao gde je levo. Mislim da nam nije dobar odnos, jer napravimo svađu oko banalnih stvari - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kada je to rekao. Aham, na intervju, nikada mi to nije rekao. Nikada mi nije rekao to, to je laž. Nebitno. Uglavnom, prvi put čujem to direktno od njega i sad čujem da nam nije dobar odnos. Pričali smo do jutros. Bila sam kod Drveta, ispričala najlepše stvari. Pošto on zahteva da mu ispričam sve kad se vratim od Darka, a on mi ništa nije preneo - rekla je Dalila.
Naš odnos nije bajan, nije sjajan i nije dobar. Kad bi mi neko rekao: "Ne, nije ona za tebe", to je meni kliše iu ispričana priča. Kad bi mi rekao da sam ja za neke stvari u pravu, to bi me poremetilo. Kad bi mi mama rekla da imaju napolju dokazi za poglede sa Dejanom, e to je ono što pričam. Moramo mnogo da radimo, da bi bilo iole normalno. Ona je isto napravila puno stvari za mene i to nije zaje**ncija, da bih ja to rekao. Meni je već rečeno da joj ne prilazim, ali sam ja prišao - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila jeste sve, zaista, ostavila. Svaku svađu koju čujem mi je sumanuta posle svega. To za majku, on u trenucima besa iskoristi kao razlog, da bi sutra mogao za šta da se uhvati. Samo negde to zamišljam u svojoj glavi, samo mislim da do toga neće doći. Mama mu ne bi dala da bude ni sa Minom Vrbaški, Sanjom Stanković, Majom i Dalilom - rekao je Đedović.
Pozvao se na majku i slažem se sa tim da je poštovanje majke bitno. Oni su meni kao deca i sve dok se neko poziva na roditelje, njegova odluka mi ne odrasta. Poštovanje roditelja nije da ti daješ objašnjenja i donosiš odluke na osnovu njih. Kad sam birao partnera za sebe, gledao sam da meni bude prelepo, a da poštuje moje roditelja - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga