AKTUELNO

Pevačica je rastužila svoje fanove.

Neda Ukraden poznata je po brojnim hitovima, ali i kao jedna od retkih estradnih ličnosti koje su visoko obrazovane. Naime, Neda je završila čak dva fakulteta, i to Pravni i Filizofski.

PROČITAJTE JOŠ: ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Hrvatskom pevaču se SRUŠILA bina u sred nastupa!

Razlog ovoj posvećenosti školovanju je, pored lične ambicije, bio njen otac, Dušan Ukraden koji je smatrao da njegova ćerka mora da ima alternativu u životu ukoliko, u tom momentu blistava, karijera krene po zlu.

Dušan Ukraden je bio službenik SUP-a, zbog čega se cela njihova porodica konstantno selila, te je Neda na svakih nekoliko godina menjala grad, školu, nastavnike, prijatelje.

Nikada nije krila da se često verbalno sukobljavala sa ocem, ali samo zato što su, kako sama kaže, bili previše slični. Do danas nije prebolela njegov gubitak, koji se desio krajem 90-ih godina prošlog veka, premda mu je zdravstveno stanje bivalo iz godine u godinu sve gore nakon rata u Bosni, u kom je njihov dom opljačkan i srušen.

Eh, da sam tebe slušala, ćale, sad bi te pesme meni u svatove zvale, ne bi srce umrlo pre nego ja, eh da sam samo tebe slušala! Dule, zmaj, ljudina i veliko srce - moj ćale, danas bi imao 90 godina. Znam da si sa nama, kao i mi sa tobom - napisala je Neda na svom profilu na Instagramu uz očevu staru fotografiju.

Autor: Pink.rs

#Instagram

#Neda Ukraden

#Otac

#pevačica

#srce

'