AKTUELNO

Srećnija nego ikada!

Atraktivna bivša zadrugarka i novopečena voditeljka emisije ''Pitam za druga'', na ''RED'' televiziji, Sanja Stanković dala je intervju za emisiju ''Ekskluzivno'' u kom je premijerno progovorila o svom emotivnom statusu i novom dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom u razgovoru sa Nikolom Rumenićem prisetila se pokušaja svoje muzičke karijere i dueta sa bivšom cimerkom Anom Korać.

Ja sam želela to da radim, ali Anči se nije pronašla i odustala je, a ja sama sigurno ne mogu - priča Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja se nedavno, nakon ''Zadruge 4'' bacila na kupovinu stana i tom prilikom upoznala preduzetnika sa kojim je stupila u emotivnu vezu.

Kad sam izašla iz poslednje sezone Zadruge, smanjila sam svoje troškove jer sam imala cilj da kupim stan i to sam uspela. Moja mama je kontaktirala tog dečka, upoznala sam ga, dogovorili smo se oko ugovora i oko stana, jer je u izgradnji. Međutim, ja njega tada nisam ni primećivala, zanimala me samo cena stana. Bolje sama da zaradiš i kupiš, jer te skuplje košta kad dobiješ za džabe. Moja novogodišnja želja je bila da se ostvarim kao majka, ali mi smo tek 2 meseca zajedno, rano je. Moraš sa nekim kilo soli da poližeš da bi se odlučio na takav korak - priča Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.