AKTUELNO

Nije primetila jedan bitan detalj!

Pevačica grupe Ministarke, Edita Aradinović, trenutno je na odmoru, gde se sprema za nastupe i velike planove, koji je čekaju na jesen. Na fotografijama koje svakodnevno kači na društvene mreže, može se zaključiti da Edita uživa na letovanju, a uživaju i svi mušakrci koji je prate na Instagramu.

Foto: Instagram

Od tolikog uživanja, biće da se Ministarka previše opustila, pa nije primetila jedan jako bitan detalj, na poslednjoj fotografiji, koju je stavila. Edita je okačila fotografiju svojih prezgonih nogu, posle izlaska iz vode, sa kojom je za veoma kratko vreme zapalila internet. Međutim, fanovi su joj zamerili na jednom bitnom detalju, koji im je zapao za oko. Pogledajte dobro fotografiju, i uočite da li tu ima nekog viška?

Pratiocima Editionog profila, zasmetale su dlačice na nogama, koje Edita nije stigla da izdepilira, jer joj je sigurno važnije da bolje pocrni kako bi uhvatila još malo letnjeg sunca, nego da vreme na odmoru provodi u kozmetičkom salonu ili u kupatilu, gde bi se depilirala. Svakako, ovaj mali peh, Editi neće skinuti titulu jedne od najzgodnijih pevačica na našim prostorima.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

'