AKTUELNO

Pevačica je pružila podršku svim ženama koje željno iščekuju dan kada će postati majke.

Folk pevačica Seka Aleksić godinama je priželjkivala da se ostvari u ulozi majke, a najveća životna želja ostvarila joj se krajem septembra prošle godine, kada je suprugu Veljku Piljikiću podarila sina Jakova.

Pročitajte još... NIKO NIJE MOGAO DA GA ZAUSTAVI: Mali Jakov UNIŠTIO DVORIŠTE Sekine vile, a onda je usledila NJENA REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Otkada je na svet donela zdravog dečaka, Sekin život promenio se iz korena - ona je sve podredila odgoju naslednika Jakova koji joj je centar sveta i najveći životni uspeh. A jedanaest meseci od njegovog rođenja sumirala je utiske i vratila se u period kada je saznala da je u blagoslovenom stanju.

- Moja beba raste, sada je pravi dečak! Neverovatno je, kako su brzo prošli ovi meseci iza nas... - započela je Seka svoje izlaganje, a onda nastavila:

Kao juče da sam pozvala moju doktorku da saznam rezultat vantelesne oplodnje. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sveti Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda naše želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost! Sećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala...Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti, sve! Velika Gospojina je danas, radujte se - motivisala je Seka sve svoje fanove putem Instagrama.

D. T.

#Seka Aleksić

#pevačica

'