AKTUELNO

Za nju granice ne postoje.

Buduća učesnica rijalitija ''Zadruga'' Mina Vrbaški vrele avgustovske dane provela je na crnogorskom primorju odakle se svojim pratiocima na društvenim mrežama redovno javljala provokativnim fotkama sa plaže.

PROČITAJTE JOŠ: OPUSTILA SE: Luna Đogani objavila PROVOKATIVAN SNIMAK iz automobila!

Međutim, fotka koja je privukla ogromnu pažnju njenih pratilaca na Instagramu svakako jeste ona na kojoj Mina pozira u toplesu. I dok se njene grudi jasno vide na fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži, ona je bradavice vešto zakamuflirala.

Foto: Printscreen Instagram

Po svemu sudeći, Mina se ne libi da svoje telo pokaže pred objektivima, a verujemo da za nju ni televizijske kamere neće predstavljati barijeru kada je golotinja u pitanju!

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde - Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Među učesnicima će se naći i blogerka Luna Đogani, kaskader Uroš Ćertić, ali i dobro poznati učesnik "Farme" Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Spekuliše se i da će ući i političar, bivši ministar, Željko Simić.

Autor: Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Zadruga

#rijaliti

'