AKTUELNO

Oliver teške trenutke provodi sa porodicom.

Jednom od najpoznatijih hrvatskih pevača Oliveru Dragojeviću (69) pozlilo je pre dve sedmice na sahrani njegovog prijatelja i tada je saznao da je teško bolestan. Iako se poznati pevač dobro osećao, lekari su mu saopštili da ima karcinom pluća.

Nakon što su svi saznali za bolest sa kojom se Dragojević bori, usledila je podrška fanova, ali i kolega, na kojoj je pevač ljubazno zahvalio.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ON JE UVEK BIO POBEDNIK, BIĆE I SADA: Čim je saznao da mu kolega BOLUJE OD RAKA, Bešlić se oglasio EMOTIVNOM PORUKOM

Svima se zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir - rekao je Dragojević za Večernji list.

Dragojević teške trenutke provodi sa porodicom. Trenutno sa suprugom, tri sina, snajama i unučićima odmara u porodičnoj kući na Korčuli. Tamo ga, kažu lokalci, ne viđaju kao pre, ali znaju da je tamo, pošto su ga videli na rivi sa unucima i sinom.

Foto: Printscreen Youtube

Ne mogu svima da čitam lekarsku dijagnozu. Neke stvari su previše lične. Dijagnoza je takva kakva je, ja se lečim, već sam bio na hemioterapiji, sad će biti nastavak i sve je u redu - rekao je Oliver kojem je na plućima pronađena masa, a još uvek nisu stigli rezultati svih pretraga koje je pevač obavio.

Susedi na Korčuli kažu da se Oliver odlično drži, i da nije oslabio. Splićanin je, kažu upućeni, skoncentrisan na oporavak i razmišlja pozitivno.

Kad shvatiš da vreme leti, čoveka uhvati panika. Nije to najava kraja, već razmišljanja kroz koja prolaze svi stariji - kaže Oliver.

Autor: Pink.rs

#Bolest

#Oliver Dragojević

#Rak

#pevač

'