AKTUELNO

Šok za šokom!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević. Poslednja tema ovog razgovora jeste njen odnos sa Filipom Carem.

Da li ti je žao zbog odnosa sa Filipom Carem i šta se sve tu dešava - pitao je Nemanja Vujičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ušla sam u rijaliti. Susreli su nam se pogledi i videla sam da nije isto. Saznala sam da hoće da izdađe, jer se zaljubio...Naš odnos je poremećen. Meni je žao nas dvoje, jer smo se toliko ukanalili. To je čovek kom ću se ja uvek vraćati - rekla je Dalila.
Šta se desilo kad je Maja ušla na imanje - pitao je Nemanja Vujičić.
Ne znam, probudila je nešto u njemu. Ja njemu ništa ne verujem, a sa njim sam jer ga volim. Ja nikada Dejanu ne bih prešla preko ovih stvari. Mene nije intresovalo ništa u početku tada, mene je samo on intresovao, a ja sam se zaljubila u njega kao nikad u životu. Ja kad sam sa njim, ne postoji mi ništa na ovom svetu. Osećam da će nam veza biti paklena - rekla je Dalila.

Foto: Pink.rs/M.POPOVIĆ;M.MIJATOVIĆ

Po tvom mišljenju, šta misle njegovi o tebi - pitao je Nemanja Vujičić.
Važno mi je i mislim da smatraju da mi nismo jedno za drugo. Kažem ti, ne mislim da smo jedno za drugo. Veže nas ogromna ludost, strast...Neće živeti Filip u toj kući - rekla je Dalila.
Da li se plašiš da posetiš kuću - pitao je Nemanja Vujičić.
Da. Ja ću živeti u Beogradu i težiću da ispunim ciljeve koje imam u životu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš, šta kažu tvoji za odnos sa Filipom - pitao je Nemanja Vujičić.
Užas. Otac zanemi na te stvari, a majka ne misli sve najbolje. Dugujem mu izvinjenje za moje ponašanje u toku odnosu sa Filipom. Nema potrebe da sedim sa njim na kafi, a njegov novi odnos ne komentarišem. Nek se oni drže i samo što dalje od mene i Filipa - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi volela da budeš majka deteta Filipa Cara - pitao je Nemanja Vujičić.
Da - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Dalila Dragojević