AKTUELNO

Nije mogla da ne prokomentariše novonastalu situaciju u rijalitiju.

Odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića već je doživeo par "tektonskih poremećaja" u prethodnih nekoliko dana. Naime, Nikolićeva sumnja u odluke Dragojevića i u to da će se on ipak na kraju vratiti svojoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević, što je uzrokovalo bure u njihovoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen / Pink.rs/M. IVANOVIĆ

Prvo je usledio raskid, pa su se sinoć njih dvoje u toku emisije "Nominacije" pomirili i tom prilikom stavili do znanja svima da je njihova ljubav jača od mnogih prepreka na koje i sami naleću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sva ova dešavanja pomno prati Dejanova porodica, a tim povodom se na svom Instagram pročilu oglasila i njegova majka, Biljana Dragojević, koja nije krila sreću zbog pomirenja, pa je tom prilikom u opisu svoje objave i napisala:

Podržavam zdravu I normalnu komunikaciju koja Dejana vrati u normalu, vrati pozitivan pogled na porodicu koja ga jedva čeka - napisala je Biljana, uz emotikon srca.

Po svemu sudeći, porodica podržava Dejana u svakom njegovom koraku i odluci, a kako će se na dalje odvijati situacija u Zadruzi, ostaje nam samo da ispratimo.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Žugić

#Biljana Dragojević

#Dejan Dragojević i Aleks Nikolić

#Zadruga