AKTUELNO

Iskren do koske.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je najavio zadrugarima naredni video klip u kom su imali priliku da vide svađu Aleksandre Nikolić Aleks i Dejana Dragojevića odmah nakon raspodele budžeta, oko istog.

Aleks je prva dobila reč.

Ti misliš da će se on vratiti Dalili - pitao je Milan.
Da ja sam o tome već pričala i to je negde prirodno. Bili su pet godina u braku i videla sam šta je on sve uradio zbog nje i pomirio se sa njom - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

To je zato što si nesigurna u sebe - dobacio je Karić.
Ima ona neke te komentare, ali ja nemam vremena da joj objađšnjavam
Što je danas rekao pepeljara, čemu potreba - rekla je Aleks.
Nemam snage za ova objašnjavanja niti da ja vodim borbu sam sa sobom. Nisam Don Kihot da mlataram mačem po vazduhu. Ulazimo u vezu i ti znaš težinu mog bitisanja. Sve se to izdešavalo pre 3-4 meseca i ti moraš da budeš svesna težine...Meni ne treba da gledam u pod i da ribam fugne. Postoje stvari koje moraju da se znaju, da ne možeš da mi zameriš. Muka mi je više od tog garderobera. Ja nemam ni snage ni volje, ne mogu da čistim više za drugima i dosta sam ja gurao glavu tamo gde ne mogu. Neću da ispadne da sam ja nju pokušao da obrlatim. Sad kad me nešto pita hoću da budem iskren i ne mogu da uzvratim istom merom - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je zapralo uši da si 5 pet godina čistio fugne - rekao je Milan.
Pa jesam, nisam gledao nigde. Pravio sam se da sam nenormalan kako ne bi moglo ništa da mi se zameri. Nek bacaju rovce, ne pada mi na pamet da ih hvatam, da mi ovde unište bitisanje. Hoću da provodim vreme i ne mogu da provodim vreme. Ne znam šta hoće da čuje. Previše mi brzo sve ide i neću tek tako da se upustim u sve to - pričao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre je rekao Đedović da je normalno da sumnja, ali ti ako ti je stalo treba da objasniš - rekao je Milan.
Malo, malo kad ti padne glava, ona odmah razmišlja - rekao je Dejan.

Anđelo Ranković je dobio reč.

Ja sam rekao da ona mora da ima strpljenja i razumevanja, jer ulazi u odnos kome je život bio emotivno razoren - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju više kopka da li je ušao u vezu sa njom da bi preboleo Dalilu
i da jeste, ona treba da pusti da prođe neko vreme. Ne mislim da jeste, ali ne radi ni iz inata. Mora da ima mnogo razumevanja i ne može da očekuje da joj kaže volim te - rekao je Anđelo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić