AKTUELNO

Članovi porodice, prijatelji i poštovaoci lika i dela čuvenog pevača narodne muzike Šabana Šaulića okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, kako bi održali trogodišnji pomen.

Dok je Šabanova starija ćerka Sanela tešila majku Gordanu, Šabanovu udovicu, koja je neutešno plakala nad pevačevom večnom kućom, mlađa ćerka Ilda je u tom trenutku pristizala u pratnji svog supruga Bojana Vučkovića.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Šabanova ćerka, koja je na njega nasledila svoj muzički talenat, u rukama je nosila veliki buket crvenih ruža koje je spustila na grob, koji je potom poljubila, a ova emotivna scena rasplakala je prisutne na pomenu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Najteže je bilo Goci, koja nije mogla da zaustavi suze, a uplakane oči od fotoreportera krila je tamnim sunčanim naočarima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mihajlo, Šaulićev sin, iz opravdanih razloga danas ne prisustvuje trogodišnjem pomenu. Kako pišu mediji, Mihajlo je trenutno van zemlje, a oglasio se na Instagramu, gde je ocu posvetio emotivnu poruku.

Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti a kamoli godina. Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim. Budi tu, gledaj i čuvaj, a ja ću učiniti sve da se i odozgo smeškaš i budes ponosan. Tvoj Mihajlo - stoji u njegovoj objavi.

Autor: D.T.

#Ilda Šaulić