AKTUELNO

Od svađe do smeha!

Filip Car je sedeo u pušionici sa Saletom Luksom i porazgovarao o sukobima sa Dalilom Dragojević, ali je ona ubrzo pridružila i ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam takav, svađam se kažem sve i svašta... - govorio je Car.
Ona ne zna kako da ti priđe pa pita Matoru i Đedovića. Ja sam se kladio da ćete se pomiriti, ona kaže nema šanse - dodao je Sale.
Ja sam završio odnos a ne ona - odbrusio je Filip.
Rekla je da ti je dosadno da se zato i svađaš sa njom, a kada uđe neka nova riba, neće te zanimati. Ja sam rekao da si se trudio baš i da si spremio večeru - govorio je Sale Luks.
Rekao sam joj da mi kaže sve što želi, da ćemo rešiti sve. Hteo sam da sasluša mene i stvari iz moje perspektive, a onda je krenula bezobrazno, Jednostavno je, nismo jedno za drugo, nećemo biti zajedno. Osećam se loše kada je izvređam. Ja sam zato hteo da pričamo, da ne bi rešavali probleme za crnim stolom. Ja sam takav, očekujem puno poštovanja, puno pažnje. Da staviš sve na vagu, ja nju volim više dvadeset puta više nego ona mene - nastavio je Filip.
Slušaj, sve mogu da mu oprostim, ali igračke ne! Svaka je imala priču za sebe! Krenuo je da mi cepa slike, danas igračke! Svaki momenat pamtim kako sam je dobila i kako sam je čuvala! - vikala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš proći mojoj teritoriji! Nećeš dobiti ništa - rekla je Dalila.
To nije samo tvoje - naveo je Car.
Jeste, ti si te ljude koji su nam slali nabio na ku*ac! Ja ću dobiti mečke i sve od mojih ljudi, ne treba mi zajednička podrška! - brecala se Dalila.
Ustani sa mog kreveta! - viknula je.
Neću! Podeli ljudima slatkiše - smejao se Car.
Ti si trutu ždrao moje slatkiše! Nećeš više nikada ovde spavati, ovo je moj krevet! Voleo bi da spavaš ovde ali nećeš! - govorila je.
Da li ti je tata kupio krevet? - pitao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.