AKTUELNO

Đole Đogani i njegov mlađi brat Gagi Đogani decenijama su prisutni i aktivni na domaćoj javnoj sceni. O njihovim karijerama, ali i turbulentnim dešavanjima na privatnom planu se zna, a mnogi ne znaju ostale članove velike familije Đogani.

Đole (Hamit) i Gagi (Gazmen) naslednici su oca Faika i majke Zeide. Njih dvojica imaju i rođenog brata Daria, koji se na neki način takođe bavi javnim poslom. Muzika nije njegov izbor, već statiranje u brojnim emisijama, filmovima, serijama, reklamama i spotovima.

Dario je učestvovao i u snimanju Pinkove hit serije "Crveni mesec", a na društvenim mrežama delio je i fotografije sa seta.

Dario je, inače, otac Adama Đoganija, kojeg je nacija upoznala tokom njegovog učešća u drugoj sezoni "Zadruge". O tome koliko mu je porodica važna svedoče brojne objave na njegovom Fejsbuku, gde često deli grupne fotografije sa familijarnih okupljanja.

Nađa Đogani takođe je rođena sestra Đoleta i Gagija. Ne bavi se javnim poslom, ali ju je javnost takođe upoznala zahvaljujući "Zadruzi", budući da je u studiju Pinka više puta gostovala kao podrška svom bratu Gagiju, dok se takmičio u rijalitiju.

Foto: Jelena Simonović

Njena izlaganja često su dizala prašinu, budući da je bez dlake na jeziku govorila o bivšoj snaji Anabeli i njenoj i Gagijevoj prošlosti.

Prezime Đogani nosi i Elizbeta, takođe rođena sestra popularnih densera. O njoj se, s druge strane, ne zna gotovo ništa.

Foto: Facebook Printscreen

Autor: D.T.

#Gagi Đogani

#Đole Đogani