AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

Nedalja noć na velelepnom imanju Zadruge rezervisana je za Izbacivanje. Nominovani zadrugari bili su Fran Pujas i Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Veče je počelo veoma zanimljivo jer je voditeljka Dušica Jakovljević u studiju u Šimanovcima ugostila Franovu najbolju drugaricu Cvetu, koja se druži i sa Elenom Kiić, Franovom devojkom.

Foto: Pink.rs

Cveta je u studiju kometarsisala Franovo učešće u Zadruzi 5, a potom i otkrila kakav je odnos njega i Elene Kitić.

Foto: TV Pink Printscreen

U odnosu na prošlu Zadrugu, ove godine nema nekog materijala da se dogodi nešto eksplozivno, ponosna sam na njega što se tako postavio, temeljno je odlučio da bude miran i ne pravi problem. Ovo je samo 5% onoga što je Fran, on je jedna luda ličnost. Mislim da je Elena jeste jedan od razloga što se ovako poneo, smatram da nije želeo da mu se dogode neka osećanja, koja su mu se dogodila prošle sezone - objasnila je ona.
Ne postoji zdrav i živ čovek koji bi rekao da je preljuba normalna stvar, ali vidimo da je ovde to normalno. Kad je bilo to isto u prvoj sezoni, bilo je drugačije, jer nisu oba partnera u kući...Sada mi je ovo nerealno, mada ne poznajem ljude konkretno. Ne mogu osuđivati, ali žao mi je tog momka... Sve zajedno je ovo jedna nenormalna situacija, jer su muž i žena našli svoje partnere... Oni fizički obračuni nisu normalni, šta god da se desi. Stojim pri tome, jednom kada se slomi tanjir, ne treba ga lepiti, jer se to vidi... Na kraju dana, ja samo želim da svi budu srećni, ali ne smatram da neko treba da bude sa nekim ko ga psihički ili fizički zlostavlja - prokomentarisala je Cveta odnios Dalile i Cara.

Naravno, nedelja ne bi bila nedelja da Darko Tanasijević ne obavi par intervjua sa pojedinim zadrugarima. Prva koju je ugostio u Šiša baru bila je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je Darku ispričala kako se oseća od kako se pomirila sa Carem pa otkrila da li se promenila.

Nakon što je Dalila Dragojević imala priliku da porazgovara sa Darkom Tanasijevićem, odmah posle nje, na red je došao i Dejan, koji je iskreno komentarisao sve što mu se trenutno dešava u životu u Zadruzi:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih mogao sad da budem kao pušten s lanca, ali mi je falila ta unutrašnja sloboda. Sve je ovo bilo dobro po mene, zahvalan sam onome od čega su me sačuvali, naročito kad sam bio u kritičnim situacijama. Na kraju sam došao do toga da život gledam drugačijim očima. Dalila pravi pirinač zbog mene, mi smo se uvek sprdali oko toga, znaš kad te neko provocira? Na silu ide svađa 45 minuta, sve to rade na silu, misle da je to zanimljivo. Meni je već prekipelo, zato sam krenuo da režim, pa je Dino rekao da treba da slavim dva rođendana. Ja se ne bih mešao ni da je udari sada. Video sam da je namerno išla pored mene kada ju je pljunuo, ali ja znam šta ona radi. Mene to ne interesuje. Ona će njega izvrnuti kao čarapu, ona je šetajuće zlo, meni će na kraju Cara biti žao. Zna se da se polovina momaka ovako i ponašalo prema njoj, ja nisam želeo da idem na njene traume, ali ona to voli. Ja nisam bio pi*ka, niko ne treba da udari ili vređa žensko. Što sam ja bio takav? Zato što je ona bila maltretirana u svakom svom odnosu. Sad imaš muškarčinu, pa šetaj ispljuvana. Ja mogu da napravim pritisak zbog kog bi se svađali non-stop, ali zašto bih to radio? Ne znam kako ljudi gledaju na tu boleštinu - govorio je Dejan.

Nakon Dejan, sa Darkom je razgovarala njegova devojka Aleksandra Nikolić. Naime, ona je otkrila Darku kako se osećala nako što su Dalila i Car komentarisali ljubavni klip Sandre Rešić i Dejana, pa je priznala da je namerno pevala pesmu Maje Marinković ispred Dalile :

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da jesam, samo zato što su ona i Car imali potrebu da kažu na klip Dejana i Rešićeve, da je to jedina prava ljubav. Ne znam odakle im ta potreba... Mislim da su želeli oboje da spuste ali mene više. Ja osećam lošu energiju sa Daliline strane. Jasno je da ona mene nikada neće gotiviti... Iskreno, mislim da su svi konci u Filipovim rukama. Jedini strah koji imam, jeste da Filip pusti Dalilu a da ona ponovo krene na Dejana a da on padne na to. Dok su oni zajedno ja sam mirna... Danas sam baš loše volje, a ona je više puta prolazila i pevala neke pesme, stvarno osetim to. Često prolazi, a neće da se pomeri, uvek sam ja ta koja mora da se skloni. Kada sam gledala klip, rekla sam da ja gledam tako nekoga koga volim ili u koga sam zaljubljena. Na tom klipu sam videla i da je on nju gledao ne samo ona njega, ali eto, nemam prava da komentarišem... Ne bih mu ja ništa ni zamerila, svesna sam da su oni bili tu kada mu je bilo najteže, ali da me kopka, kopka me... To je neki crv sumnje, steglo me je kada sam gledala... Osećala sam se jadno i bespomoćno... Sandru znam od prošle godine i znam da sada ništa ne bi uradila... Meni je bilo čudno kada je rekla da neće komentarisati naš odnos, to mi bas nije jasno... Takođe, nije mi jasno zašto je sada u Rehabu, ne znam... Po mom mišljenju, nikada ona to neće ni reći, čak i da jeste tako. Setimo se, takav je odnos imala i sa Anđelom prošle godine... - govorila je Aleks.

Nakon toga, zarugarima je stiglo pismo Velikog šefa. Naime, Dejan i Aleks su kao poklon za Dan zaljubljenih dobili da provedu noć na Rajskom ostrvu, što ih je oboje obradovalo.

Njih dvoje su se brzo spakovali i krenuli, a oboje nisu krili oduševljenje kada su videli šta im je Veliki šef priredio.

Oni su se totalo prepustili uživanju i hrani koja im je obezbeđena.

Tara Simov je naredna stigla u Šiša bar i tamo razgovarala sa Darkom o Nenadu Aleksiću ša, ali i novoj zadrugarki Moniki Jovanovskoj. Ona je u startu odmah rekla kako je i lepša i bolja od nje:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih rekla da smo iste, ja sam sebi lepša i zgodnija. Što se nje tiče, Nenad je rekao da se nikada nisu videli, sada prvi put. U suštini, ja razumem da su se videli napollju, pa i hajdem ali ovako mi nije normalno. Ona se javila poznatoj ličnosti jer liči na mene, čula se sa njim nekiih 25 dana i onda zbog njega uđe u Zadrugu, ma daj... Iskreno, mislim da je ona prešla igricu. Meni je devojka Bog. Volela bih da sam ja bila tako pametna - smejala se Tara.

Nova zadrugarka, Monika Jovanovska, naredna je otišla na intervju kod Darka Tanasijevića, gde će otvoreno govorila o simpatijama prema Nenadu Aleksiću Ša i odnosu sa Tarom Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

Tara o meni samo zna da sam bila u vezi sa oženjenim čovekom, ja mogu da iznesem to, mogu da se nosim sa tim. Ja se ne ponašam drsko, ne ponašam se kao ona. Hoću da se obratim mojoj drugarici, ima dokaze o Tari, da se sve sazna, postoji klip gde Taru izbacuju iz jednog kluba. Imam mnogo stvari da iznosim o njoj, ja ću joj uzvratiti, ne pričam u prazno, ona ništa za mene ne može da dokaže, samo želi da me isprovocira, ali ja imam svoj stav. Tara sve priča iz ljubomore, postala je nesigurna, kaže da me ne smatra konkurencijom, ali se sve vidi. Ona je ljubomorna osoba, ne bi ni reagovala, da nije ljubomorna, ne bi imala reakciju. Nenad i ja smo rođendan proveli zajedno, ništa se loše nije desilo. Oni su razgovarali u krevetu do mene, nisam mogla ni da spavam, jer sam ih čula. Posle te njene priče, on je potpuno drugačiji. Ona je vrhunski manipulator, on upada u njenu zamku. Ja mu se ne mešam u to, neka bude sa njom, ali ne znam zašto sebi to radi. Želi da stigne do dna, a ima cilj zašto je ušao. Hoće da povrati deo para, da otvori svoj lokal opet, da nešto radi i popravi svoj život, jer je sve uništio zbog nje. Sada ispada da sam ja gora, jer sam ušla ovde. Ja Taru mogu da ukanalim - bila je razočarana Monika.

Sledeći gost kod Darka Tanasijevića bio je Nenad Aleksić Ša koji je u razgovoru otkrio da ipak ne može da bude sa Monikom jer voli Taru! Takođe, rekao je i da mu njeno malo, znači mnogo!

Foto: TV Pink Printscreen

+Razbucan sam! Lepo je što je došla Monika, ali ja moja glava je kod Tare. Svi kažu da se smuvamo ali ne mogu. Taman sam sa Tarom uspostavio kontrolu, i onda je došla Monika. Ja sam mislilo da mogu ali ne mogu, znam to! Dokle god smo Tara i ja tu, nema šanse da se bilo šta desi. Jednostavno, kad nekog voliš, ne možeš. Sinoć kada je Tara napisala da sa njom dobijam ništa, ja sam njoj rekao: 'I to malo kod tebe je meni mnogo!' - rekao je Ša.

Sledeći gost kod Darka Tanasijevića, bio je Marko Janjušević Janjuš koji je razgovor otpočeo o Nenadu Aleksiću isticajući da on nije pri sebi i da je opsednut Tarom Simov. Takođe, dotakao se i Gruje, Dalile, Dejana, Aleks i Mansura, pa oštro osudio njihove postupke u vezama:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo mu rekli šta mislimo i vidimo. Na žalost, pomoći nema! Malo pre je počeo da plače jer ne može na silu. Dva dana je dozivao Moniku, kako mu je ona svetla tačka. Sada mu Tara priča svašta za Moniku, ona se sprda sa njim! On meni kaže: Dogovrili smo se, imamo odličan odnos. On je opsednut sa Tarom! Bilo ko da mu dođe, isto će biti. Bolestan je, oboleo je od Tare. Samo da mu namigne, on se ne odvaja od nje. Ona njega ne voli uopše, ona se sprda sa njim. Kad god ga vidim sa Tarom on kao: Ma kagano, namigne mi. Samo se blamira i dalje. Mislim da je pametan, ili z*jebava narod, ili nas, ili je lud. On je za mene bolestan. On je dobar momak. Ja ga pitam danas za sestru da li mu je rekla, on kaže da je rekla da je sve okej. Vidi, toliko se iznerviram kada pričam sa njim, da ne mogu da opišem. Ša je zanimljiv a Gruja je... On kada te pogleda, ti se prepadneš. On jedva čeka da se desi nešto da bi bio sa Mimom. Ona još nije dobilam tako da, moguće je da je trudna. Ja ne znam šta je sa Grujom. Ša je gori ove godine, narod se smeje sa njim! On se mazi sa njom iako kaže da voli Mateju. On je vanseriski lud! - ističe Janjuš.

Lazar Čolić Zola je takođe otovorio dušu kod Darka na intervjuu pa otkrio sve o odnosu sa Nevenom Savić.

Sledeći gost kod Darka Tanasijevića je Anđela Đuričić, koja je otvorila dušu o odnosu sa Matejom Matijevićem:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, čas sam srećna, čas sam tužna. U izolaciji navrnu msili, precizirala sam ceo naš odnos. Da li je drugarski ili nije. Sabirala sam sve utiske, pa posle naše svađe mi je tek došlo u glavu: šta mi to treba. Meni je dosadnilo to da se nerviram. Mi se maksimalno drugarski ponašamo, ne bih mogla da ga gledam drugačije. Prvi put sam imala druga, nisam znala kako da se ponašam. Nisam znala da li sam mu samo drugarica, ili smo nešto više. Ja ne sećem da sam se zaljubila. Meni se Mateja samo sviđao, ništa drugo. Mene on zagli, poljubi, ne bih mogla ni ja da uđem u vezu, a ni on. Ne bi smo bili u vezi oboje! Niko nije želeo to ali se tako namestilo. On veruje da sam ja zaljubljena u njega, on misli da ljudi to vidi. Ja poštujem ako to nekom tako izgleda, ja bih to rekla, ali ne - rekla je Anđela.

Pravi haos je nastao kada su se Viki Mitrović i Nevena Savić posvađale. Viki je iznela niz optužbi na račun Savićeve. Naime Viki je pomenula da su njih dve zajedno radile, tj sada su se obe bavile starim zanatom.

Nakon toga je došlo vreme da zadrugari saznaju ko napušta velelepnio imanje. Nominaovani su bili Anđelo i Fran i njih dvojica su se borili u igrici kako bi im se glasovi publike duplirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković pobedio je u ovom nadmetanju, te su mu se duplirali glasovi publike

Jedan od vas dvojice ima 61%, a drugi ima 39% glasova. Zadrugu zauvek napušta Fran Pujas! - sapštio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Fran Pujas napustio velelepno imanje u Šimanovcima, u studiju ga je sačekala prijateljica, Cveta, sa kojom se pozdravio, a potom obavio iskren razgovor sa Dušicom Jakovljević:

Dejan je plakao sad kad sam odlazio, drago mi je što sam imao prilike da mu pomognem. Generalno sam zadovoljan svojim učešćem. Jako sam nervozan, ne znam ni šta pričam.Najnegativniji su mi Tara i Dalila... Hajde da kažemo da su njih dve. Za Ša ne znam, voli Taru, ali to je već prešlo u ludost, nije lepo krenulo - komentarisao je Fran.

Za to vreme u Beloj kući je Lepi Mića započeo svoju Igru istine. Pokrenula se tema o ulasku Monike Jovanovske, ali i njenom odnosu sa Tarom Simov i Nenadom Aleskićem Ša. Zadrugari su bili šokirani reperovim izlaganjem o njegovom odnosu sa Tarom koju je branio se vreme. Otkrivale su se sve tajne odnosa Monike i Nenada a on je se vreme birao Taru što je sve iznendailo.

Potpuno iznenada, čim su se svetla u spavaćoj sobi ugasila, došlo je do okršaja Sandija Kojića i Stefana Mihića, a Sandiju je pao mrak na oči, pa je umalo prevrnuo Stefanov krevet, zajedno sa njim, ali su zadrugari sa obezbeđenjem brzo reagovaili i smirli ih.

Monika Jovanovska, nakon Igre istine i izjava Nenada Aleksića Ša, potpuno se slomila i prišla Dalili Dragojević. Ubrzo im se priključio i Filip Car, te su zajedno pokušali da umire novu ukućansku Bele kuće.

Za to vreme su Aleks i Dejan uživali na Rajskom ostrvu i totalno se prepustili strastima pa su imali žestoku akciju u ranim jutarnjim staima.

Danas vas na progarmu najgledanijeg rijalitija očekuje pismo Frana Pujasa u kojem je imenovao novog vođu, a potom i podela budžeta novog vođe, zato ostanite uz TV PInk, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.