AKTUELNO

Ona je uspostavila jasna pravila kada je u pitanju komunikacija sa drugim učesnicima rijalitija "Zadruga".

Pre nego što se uputila ka rodnoj Ivanjici kako bi posetila čuvenu Nušićijadu, buduća učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać sastala se sa ekipom emisije "EKSKLUZIVno" kojoj je otkrila da je nestrpljiva da vidi svoje najmilije.

Pročitajte još... U ZADRUGU ULAZI ČOVEK KOJI ZNA SVE TAJNE UČESNIKA! Poznati novinar stiže u rijaliti o kom priča CEO REGION! (VIDEO)

- Jedva čekam da stignem, da posetim svoju familiju... Mnogo mi nedostaju. Idem često, ali ovo je tradicionalno, Nušićijada ne može da prođe bez mene - rekla je nasmejana Ana, a onda otkrila ono što je malo ko do sada znao - da poseduje talenat za slikanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Završila sam umetničku školu, grafički sam dizajner i likovni tehničar. Moći ćete, ako budete bili dobri, da vidite moje fotografije i slike, ako vas budem pustila u svoj dom - objasnila je Ana, a onda otkrila kakva su njena umetnička dela.

Foto: TvPink Printscreen

- Na slikama je mrtva priroda, apstrakcija, sve suprotno nego što vidite sada. Ja uživam dok slikam.

Ipak, ovom vrstom umetnosti se više ne bavi.

Foto: TvPink Printscreen

- To sam radila dok sam bila u srednjoj školi, nisam nastavila tim putem. Dosadilo mi je - iskrena je ona.

Ona jedva čeka da se sa brojnim poznatim ličnostima useli u novoizgrađeni grad u kojem će boraviti učesnici "Zadruge", a na pitanje kako će reagovati ukoliko je cimeri budu nazvali starletom, što je za nju pogrdan naziv, Koraćeva je dala više nego zanimljiv odgovor.

- Neće me niko nazvati starletom! Ko me bude nazvao starletom, neće dobro završiti... - zapretila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom učešća u najimpresivnijem rijalitiju kako na ovim prostorima, tako i u svetu, biće u potpunosti rasterećena, budući da nijedna tajna iz njenog života neće ugledati svetlost dana.

- Nemam od čega da strahujem. Imam dečka, uživam u ljubavi... Ali, dečka krijem kao zmija noge - rekla je Ana, a kako će se snaći u "Zadruzi" ostaje da vidimo 6. septembra na Televiziji Pink.

D. T.

#Ana Korać

#EKSKLUZIVno

#Zadruga

#rijaliti

#starleta

'