AKTUELNO

Mladom pevaču otvorila su se brojna vrata nakon trijumfa u Pinkovim zvezdama.

Talentovani Nišlija Ivan Kurtić svoj raskošni vokal predstavio je milionima ljudi širom regiona, ali i sveta, u "Pinkovim zvezdama", najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima. U prvoj sezoni svojim emotivnim i besprekornim interpretacijama zahtevnih numera osvojio je srca gledalaca Televizije Pink i pobrao samo pozitivne komentare Cece Ražnatović, Marine Tucaković, Harisa Džinovića, Miroslava Ilića i Bore Đorđevića, a potom trijumfovao u samoj završnici takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je poneo laskavu titulu prve Pinkove zvezde, produkcija ovog muzičkog takmičenja održala je obećanje i nagradila ga prvim singlom pod nazivom "Ponos", koji je premijerno otpevao na početku druge sezone ovog takmičenja. Njegov debitantski singl postao je hit preko noći i otvorio mu mnoga vrata u svetu muzike, a posle prve pesme usledio je i studijski album.

Svoj prvi CD talentovani pevač objavio je u okviru izdavačke kuće City Records. Publika je odlično prihvatila sve pesme, a najviše se izdvojila naslovna numera "Spavaj, kučko", koja na Jutjubu beleži milionsku slušanost.

Godinu dana nakon objavljivanja prvog studijskog albuma, Ivan Kurtić i dalje niže brojne uspehe u svetu muzike - redovno nastupa i druži se sa publikom širom regiona, a nedavno je za sve one koji vole njegov raskošni glas pripremio iznenađenje.

Ivan je objavio nekoliko novih pesama za koje je snimio i visokobudžetne spotove, a ukoliko još uvek niste, nove pesme pobednika prve sezone "Pinkovih zvezda" poslušajte u nastavku:

Podsetimo, audicije za nove sezone "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica" još uvek su u toku, a ukoliko želite da vaš glas čuje čitav Balkan, prijavite se! Sve potrebne informacije čekaju vas na sledećem linku:

POKAŽITE SVOJ TALENAT i prijavite se za Pinkove zvezde i zvezdice PUTEM INTERNETA! (FOTO)

D. Tanasijević

#Ivan Kurtić

#Pinkove zvezde

#Zvezde

#pevač

'