AKTUELNO

Krenula je maminim stopama.

Nakon što su mnogi njeni fanovi izrazili želju da snimi pesmu, pa čak i ona sama to najavljivala, sva je prilika da ćemo uskoro čuti prvi singl Anastasije Ražnatović, a na njemu će raditi samo najbolji.

Foto: Instagram

Kako se navodi, naslednica najveće estradne zvezde na Balkanu, Cece Ražnatović, planira da uđe u studio već narednog meseca, kako bi započela radove na svom muzičkom prvencu. Za tekst ove numere biće zadužena Marina Tucaković, koja je uradila i neke od Cecinih najvećih hitova.

Foto: Instagram

Ceca je, naravno, poverenje ukazala Marini Tucaković, dugogodišnjoj prijateljici koja je za nju napisala bezbroj hitova, i ona je uradila pesmu za Anatasiju. Plan je da Taša početkom jeseni uđe u studio, a u međuvremenu traži još dobrih tekstova. Uslov je bio da te pesme budu potpuno drugačije, moderne i sa prizvukom strane muzike" otkrio je izvor.

Kada će pesma tačno ugledati svetlost dana, još nije poznato, ali obzirom na to da Ceca važi za perfekcionistu, nema sumnje da je i Anastasija takva, te da će sve morati da bude onako kako želi.

Autor: N.V.

#Anastasija Ražnatović

#Pesma

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'