AKTUELNO

Da li ih veže samo prijateljstvo ili nešto više?

Mladi glumac Viktor Savić, poznat po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, retko daje izjave za medije, ali je ovog puta napravio presedan i stao pred kamere emisije "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

On se osvrnuo na pojavu starleta, koje pune stranice dnevne štampe i portala, te rekao da mu ne smetaju, a objasnio je i zašto:

Negde je sreća što ti ljudi postoje jer su sad novinari malo prekinuli nas da prate za te gluposti. Oni to i žele, oni su tu da bi bili popularni, a ja nisam ovde da bih bio popularan, ja imam svoj posao koji radim, tako da sam im negde zahvalan" rekao je on u "Premijeri".

Foto: TV Pink Printscreen

Viktor se, pored glume, bavi i rep muzikom, za koju ističe da mu jako prija. Obzirom na to da je veliki prijatelj sa najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, postavilo se pitanje da li bi između njih mogla da se rodi i poslovna saradnja, te da možda jednog dana snime i duet:

Preslušam sve novo njeno i volim i staro, ali to je jedno, ovo moje je drugo, ne treba mešati babe i žabe." izjavio je glumac.

Ukoliko ste propustili današnju "Premijeru", celu emisiju možete pogledati na zvaničnom Jutjub kanalu ili u repriznom terminu, u jedan sat posle ponoći na televiziji Pink:

Autor: N.V.

#Duet

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Viktor Savić

#saradnja

'