AKTUELNO

Turbulentno je u rijalitiju, a učesnici ni ne slute šta se sve dešava "napolju".

Ekipa "Paparaco lova" posetila je Gornji Šepak, rodno mesto učesnice "Zadruge" Dalile Dragojević, gde svi meštani neprekidno prate svoju komšinicu i sva dešavanja u rijalitiju o kom bruji Balkan. Dalilin komšija stao je pred kamere Pinka i priznao kako oni gledaju na Dalilu i njenu vezu sa Filipom Carem.

Foto: PINK.RS /M.MIJATOVIĆ

Desila se nova ljubav između Cara i Dalile, dobri su, dobri su! Uveliko se priča da je to ljubav velika na pomolu, da postoji mogućnost da Car dođe ovde da živi, tako se priča po komšiluku - kaže komšija, koji se potom osvrnuo na neprijatnosti koje ovih dana doživljava Dalilin otac Huso Mujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ispričao pred kamerama, zbog pretnji koje dobija, bio je prinuđen da se skloni iz porodične kuće, te sada navodno spava u kući svoje ćerke i bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Bilo je problema u Gornjem Šepku. Zvao je taj Feto, za tu prodavnicu.. Huso trenutno spava u kući Dalilinoj, policija ga je zvala na informativni razgovor jer je ovaj Feto pretio da će ga ubiti pištoljem - ispričao je komšija, koji očekuje da se nakon Dejanovog izlaska iz "Zadruge" Mujići "raskosuraju" sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Huso čeka da se Dejan pojavi po pitanju stvari, po pitanju svega. Još uvek su dobrim, korektnim odnosima. Ljudi se vole i po pedest godina, sad se nova ljubav desila i to je to.

Pogledajte reportažu iz Gornjeg Šepka:

Autor: D.T.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Huso Mujić