AKTUELNO

Ekipa "Paparaco lova" prethodnih dana bila je za petama ocu Dalile Dragojević, kontroverzne zadrugarke.

Otkako je njegova ćerka Dalila Dragojević rešila da zbog Filipa Cara pred milionima gledalaca "Zadruge" stavi tačku na četiri godine dug brak s Dejanom, sve oči žitelja Gorgnjeg Šepka u Bosni i Hercegovini uprte su u njenog oca Husu Mujića.

Foto: Pink.rs

On se o tubulentnim dešavanjima u rijalitiju za domaće medije oglašavao svega nekoliko puta, a onda je rešio da se povuče u ilegalu kako bi bar malo smanjio pritisak javnosti, koji i sam oseća zbog svega što su njegova ćerka i doskorašnji zet uradili u "Zadruzi". Ipak, znatiželjne poglede svojih komšija, meštana, ali i razna pitanja i komentare teško da može da izbegne.

Ekipa "Paparaco lova" uputila se u Gornji Šepak, a najpre su obišli porodični dom Dalile i Dejana, koji su gradili nakon što su se venčali. Sve je ostalo isto - "čuvena" ograda, o kojoj su toliko pričali u rijalitiju, i dalje je nedovršena, a ispred kuće parkiran je Dejanov automobil, sa novosadskim tablicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mujića su snimili u dvorištu trospratne kuće u kojoj živi. Vreme je provodio u lokalnoj prodavnici koju drži u prizemlju svoje kuće, a potom se nakratko vratio u dom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo je ponovo izašao u dvorište, gde je nahranio pse i mačke, a potom nastavio sa svakodnevnim obavezama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte paparaco snimak:

Autor: D.T.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Gornji Šepak

#Huso Mujić

#Zadruga