AKTUELNO

Ušla je u kožne pantalone, ali nije očekivla ovakve muke, a sve je zabeležio paparaco portala Pink.rs.

Dve učesnice "Zadruge", rijalitija koji će pomeriti granice ovog formata svojim revolucionarnim konceptom, uočene su u blizini televizije Pink, na kojoj ovaj šou počinje da se emituje od 6. septembra.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Pink.rs

Radi se o starleti Anđeli Veštici koja je na najgledaniju komercijalnu televiziju u regionu došla u društvu Mine Vrbaški, devojke koja se proslavila posle "av-av" afere sa Šakom Polumentom zbog njegovih snimaka koje je objavila.

Foto: Pink.rs

Njih dve su prvo stale ispred zgrade Pinka, gde su se pozdravile sa dve poznanice i stale da proćaskaju s njima.

Foto: Pink.rs

Ali Anđela se sve vreme vrpoljila, jer joj uske kožne pantalone nisu dale mira.

Foto: Pink.rs

One su izgleda skliznule niz njenu zadnjicu i noge, pa je Veštica ulagala nadljudski napor da ih povuče nagore, ali nije uspela u tome.

Foto: Pink.rs

Zbog toga je u jednom trenutku morala da se raskopča nasred ulice, pa je probala još jednom da ih podigne do pristojne visine na kojoj ničim neće zabljesnuti prolaznike.

Foto: Pink.rs

Ipak, paparaco portala Pink.rs ispratio je celu ovu situaciju, pa su u jednom trenutku, što se može videti na nekoliko fotografija sevnule i Anđeline gaćice.

Foto: Pink.rs

Videvši da se ona sama neće izboriti sa pantalonama ili da će dugo ostati izložena pogledima prolaznika, Mina Vrbaški joj je priskočila u pomoć.

Foto: Pink.rs

Ona se sagnula i uzela stvar u svoje ruke - dok je Anđela uvlačila stomak Mina joj je zakopčavala pantalone.

Foto: Pink.rs

Ipak, sve i da se ovo nije desilo, za Vešticom bi se okretali zbog njenog stajlinga. Naime, osim pantalona koje se presijavaju, veliku pažnju privukla je i njena obuća.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: RAZVOD NA POMOLU?! Severina se poverila prijateljima da PLANIRA NOVI BRAK! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Čupave krznene papuče koje je nosila nisu promakle nijednom prolazniku, naročito zbog toga što nikako ne idu uz kožu koju je navukla na sebe.

Autor: V. T.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Paparaco

#Zadruga

#rijaliti

'