AKTUELNO

Iskreno!

U emisiji "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivše zadrugare i ljubavni par, Ivanu Krunić i Baneta Čolaka.

Foto: RED TV

Bane se na samom početku dotakao svog zdravstvenog stanja, zbog kojeg je nedavno morao da napusti Belu kuću.

Ja sam bolje, s obzirom da napolju imam konstantnu priliku da sve to rešavam i radim na tome. Obišao sam sve lekare koje sam trebao, imam neku fizikalu terapiju i nešto što moram da obavim, dva meseca da mirujem, ali nadam se da će biti bolje. Osećam se okej, tu mi je Ivana, tu mi je porodica, prijatelji, sve je super, dobro sam. Nije sjajno, ali biće bolje. Uvek sam razmišljao pozitivnu, samo mi treba malo vremena da se vratim na svoje, ali biće dobro - iskren je Čolak, a odmah se ubacila i Ivana:
Dočekala sam! Znate koliko mi je ovih pet meseci bilo pakleno za mene, mislim da je meni bilo teže nego njemu! I najviše me je brinulo to njegovo stanje sa nogom, udaljeni smo bili, a ne mogu da mu pomognem, nemam način... Još jednom se ovom prilikom zahvaljujem produkciji koje nam je izašla u susret i koja nam je omogućila da taj problem rešimo napolju. Dajemo sve od sebe, tu su i lekari, ako sve bude okej u roku od tih dva meseca, Bane će naravno moći da se vrati - otkriva Krunićeva.

Foto: RED TV

Stankovićeva je konstatovala da je često tokom Banetovog boravka u "Zadruzi" Ivanu viđala utučenu.

Tako je! Ali znaš kako kažu, najbolja šminka za ženu je sreća. Od trenutka kad je on izašao, bukvalno kao da mi je neko upalio sunce i zaista sve te neke potoškoće su mnogo lakše da se prebrode kada smo nas dvoje zajedno - složila se Ivana.
Apsolutno se slažem, zato i ja blistam - smeje se Sanja.

Foto: RED TV

Čolak se osvrnuo na svoje učešće i priznao da je i više nego zadovoljan svojim boravkom u Beloj kući.

Najjača sezona do sada, s obizorm da sam se pokazao u nekom najboljem svetlu. Bilo mi je muka oko nekih priča, ali našao sam neku svoju zanimaciju u radiju, 22 emisije sam radio sam i Mateja koji mi je dosta pomagao u tome i nastavio je to i krenuo mojim putem. Miki je uvek bio tu, s njim sam se najviše družio, uvek je znao da me nasmeje, da me razveseli i da mi snage u dosta situacija, bodrio me je i njegova podrška mi je dosta značila. Naravno, tu je bila i Ivana, koja se iz spoljnog sveta pokušavala na svaki način u tim čestitkama da snagu i motiv da nastavim dalje. Zadovoljan sam i to je dokaz da uz pravu ženu možeš da promeniš sve stvari i da nađeš te neke greške koje si negde pravio bez da te neko vuče za rukav, da sam shvatiš gde si grešio, da ih ispraviš prvenstveno zbog sebe, pa onda zbog partnera, a i zbog svih ostalih ljudi - zaključuje Bane u emisiji "Pitam za druga".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.