AKTUELNO

Kako će Mitrovićka reagovati?

U nastavku razgovora sa Nevenom Savić i Zolom, Marko Osmakčić je otkrio koje devojke bi slušao u odnosima, a koje bi trebalo njega da slušaju, da bi na kraju Čolić od njega izvukao priznanje o Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi neko kaže da živim sa Viki, ja bih donosio 96% odluka. Da sam sa Sandrom Rešić u vezi... Njoj rade klikeri, njoj bih dao da vodi evidenciju. Treba da promisliš ko je u kojim stvarima bolji. Pravim primer za sve. Kad bih bio sa MC Aleks, bilo bi pola-pola, u saglasnosti. Ali možda da prevagne moja. A sa Viki, ja odlučujem sve, jer je moja inteligencija puno bolja. I sa Zonjićkom da sam, moja inteligencija je bolja, ja bih odlučivao. Milica greška u glavi, ne daj Bože. Tara, tu bi se zaklali, inteligentna je ona, ali je prekomplikovana. Dalila ima dobar sken za ljude, izuzetno je pametna, pogodi dosta toga, ali je prebezobrazna, prebahata. Prodaje jednu politiku, a ne radi to isto. Bolesna samoživost, to prelazi u bezobrazluk. Anđeli bih puno prepuštao, ali nema spontanosti kod nje. Ali ona bi bila dobra majka. Sanja je inteligetna, ali tupasta. Drži se nekih principa kojih ne treba. Meni ta Sanja, Dalila i Anđela nemaju stila za ritam, kod nas se kaže acikliš, van ritma, nemaju tog u sebi - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

A da te pitam sad, kad bi morao, znaš karaktere svih žena, da si sad ušao u Zadrugu, kogao bi odabrao? Da možeš da uspeš sa njom u životu, da ima smisla za humor... Morao bi da odabereš jedno od ovih žena, a znaš im svima karakter i da ne gledaš koja te je kako komentarisala - pitao je Zola.
Za ovo tvoje što kažeš, jeste Rešićka. Ovde kad bi se ugasile kamere, ja ne bih bio toliko crn kod nje, puno stvari bi ona drugačije govorila i ponašala. da se sa njom preselim u Milano, da nas ne prate paparaci, bila bi toliko opuštenija... A ne bi brinula šta bi rekao Đedović. Ja sam slab na te zrelije žene, ona mi je bila zgodna - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je samo krivo što ja nisam bio ovde kad je trajao taj odnos... - dodao je Zola.
On se Sandri stvarno sviđao, pogrešio je jer je k*rvar - rekla je Nevena.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.