AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" . Voditelj je saopštio zadrugarima da je Tara Simov zauzela treće mesto po glasovima publike za najnepošteniju osobu u Beloj kući.

Fran Pujas je dobio reč kako bi prokomentarisao ovaj glas naroda.

Tara sama ispada nepoštena na to, govori da ga ne voli, a ustvari se igra sa njegovim emocijama. Ona zna kako će Nenad da reaguje, pa ga dovede do ludila i onda posle toga plače - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

On je itekako preozbiljan rijaliti igrač - ubacio se Ša.
Navlači ga na žurkama kad popije, i onda...Mislim da nije lažna nada, Dalila je Dejanu davala lažnu nadu, a ovo je klasično spr**nje. On isto nije normalan kad na ovo pristane. Ona ga ustvari ne voli. Tara ne voli da bude mirna, voli to ludilo - nastavio je Fran.
Pre neki dan pričam sa Tarom i kažem joj da vidi da možemo da budemo normalni, ona meni na to kaže kome je to zanimljivo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da to njoj nije zanimljivo. Ona i napolju vodi taj "brzi život" - rekao je Pujas.
Mateji se više se*e od te priče, ali ja znam šta je uzrok svemu. Pačići su sve vreme pripremali pred njen ulazak u Zadrugu. Ti si njoj opsesija, zato što ona voli kad nju neko odbija. Ja da se igram mačke i miša, ne mogu. Čovek nema emociju, ali u njenoj glavi duboko, postoji nešto. Ne boli me Mateja uopšte. Tara veruje u nešto što se nikada neće desiti... Ja sam zbog nje izgubio sve u životu, navučen sam na rijaliti igru od strane nje. Kreirala je priču za Zadrugu 5, da će biti sa Matejom dobra priča ovde. Ne može ništa na silu i Tara i ja ne možemo da budemo na silu zajedno - rekao je Ša.

Marko Janjušević je dobio reč kako bi prokomentarisao ovu titulu Tare Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam Taru da izaberem. U podeli budžeta sam rekao da mene ona ne poštuje, sebe i svoju šansu da bude ovde u rijalitiju. Ne poštuje ni svojeg oca, majku, a ni jednu osobu koja joj ovde misli dobro. Ona joj kad-tad je*e majku. Gleda da gađa ovde nekoga, kad vidi da je neko slab, direktno ide na njega. Šta god da je Nenad uradio, on je prema ovoj devojci uradio sve što niko nikada neće uraditi, i ovde, a i napolju. Ona njega, ne da ga ne poštuje, ne je*e ga ni 2 posto. On njoj služi, posle svega, za sp**nju. Ti si tu kriv... Slušajući sve one priče koje je Ša pričao, zamisli da ima još - rekao je košarkaš.
Jedva čekam da vidim kako ćeš napolju da mi postavljaš ultimatume - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj, sa kime god da mi pretiš, možete da mi pop**ite ku**c - zapretio je Ša.
Ti si došao ovde da mi postavljaš sa kim ću ja da pričam i da radim sve. Ne boli me ništa - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Je**o sam te dva puta ovih dana, iskoristila si me za se*s, jeb**a - nastavio je reper, pa je Tara nasrnula na repera.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga