AKTUELNO

Evo kako se sada oseća!

Popularni pevač Slobodan Sloba Vasić danas je imao hirušku intervenciju, o kojoj se mnogo pisalo poslednjih mesec dana.

Naime, pevač se teško odlučio na ovaj potez, a protiv toga je bila čak i njegova supruga. Međutim, lekar mu je ulio poverenje i ipak se odlučio na operaciju smanjenja želuca, jer kako kaže, višak kilograma mu jako smeta, utiče na kretanje, posao, i što je najbitnije, zdravlje.

Foto: Instagram.com/slobavasic_official

Pevač se upravo, samo 3 minuta nakon operacije oglasio na svom Instagramu, otkrio da se oseća dobro, pa poslao snažnu poruku svima. Jedva je izustio par reči i otišao da odmara nakon teškog zahvata pod totalnom anestezijom.

Upravo sam završio operaciju, i bukvalno vam se javljam 3 minuta nakon operacije! Jako se dobro osećam i sve je dobro prošlo! Hvala vam puno na podršci, sve je u redu da znate, volim vas puno. Doktor Veličković je odradio posao baš kakao treba, nemam bolove, idem sad malo da spavam jer se posle totalne anestezije osećam kao pijan. Ljubivam sve i volim - poručio je Sloba svim pratiocima, teško govoreći.

Foto: Instagram.com/slobavasic_official

Podsetimo, ova operacija je u poslednje dve godine postala veoma popularna, a pre Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i Ana Nikolić.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/INSTAGRAM.COM/Pixabay.com/e_stock/časlav vukojičić

Autor: M.M.