AKTUELNO

Muž popularne pevačice ne voli da se eksponira u medijima.

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Slađa Allegro, ne voli previše da eksponira u javnosti svoj privatni život. Tako je i bilo i kad se udavala, za šta su znali samo njoj najbliži ljudi i par kolega koji su bili pozvani na slavlje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, kako to uvek biva, mnogi detalji iz njenog života pojave se u medijima, pa je to bio slučaj i kada je imala dva pobačaja, što je bilo nešto najteže što joj se dogodilo. Najveću podršku tada pružio joj je suprug Zoran, koji je ostao uz nju u lošim i dobrim trenucima.

Njih dvoje su dugo bili u vezi, te je brak bio logičan sled događaja. Jedno drugom zavetovali su se na večnu ljubav u januaru prošle godine, a tada je pevačica prvi put otkrila detalje o svom mužu u jednoj emisiji:

Kad se negde pojavim, više uopšte ne gledaju mene, samo mog supruga, pitaju se ko je i šta je, komentarišu. Zoran ne voli da se mnogo pojavljuje u medijima, on je rodom iz Foče i dugo smo zajedno, brak je logičan sled naše veze. Ekonomista je po struci, radi u jednoj ozbiljnoj firmi i nije deo estrade ni javne scene, ali je uvek uz mene. On je pre svega dobar čovek koji me voli i poštuje".

Slađa je ovog leta radila punom parom, te su njih dvoje odlučili da predahnu i otputuju u Grčku, odakle ona na društvenim mrežama pokazuje koliko uživaju u svim pogodnostima luksuznog hotela u kom su odseli.

Autor: N.V.

#Slađa Allegro

#Slađa Vujičić

#suprug

'