AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku emisije "Gledanje snimaka" izbila je svađa između Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, gde je ona ponovo potkačila Mensura za Minu Vrbaški, njegovu bivšu devojku, čija je veza obeležila njihovo učešće u "Zadruzi 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom, za naš portal, oglasila se i Mina Vrbaški, koja više ne može da trpi da se konstantno provlači kroz njihove svađe, pa je oplela i po Mensuru i Veselinovićevoj.

Kako gledaš na današnju svađu Milice i Mensura u kojoj je Ajdarpašić poredio njegov odnos sa Veselinovićevom, sa vašim iz odnosom?

Pitam se da li može bar jedna svađa da prođe, a da se ja ne pominjem i to vrlo ružno? Al ovako, na prvom mestu odakle Milici ideja da sam ja bilo koga tukla i ne znam šta radila... I šta njoj tačno smeta, pa ne može ništa bolje da smisli kada se svađa nego mene da pljune! E sledeća stvar sa kojom ću se složiti i to sa Mensurom je da nam je odnos bio katastrofalan, bolestan, loš po oboje (ne samo po njega kako on kaže)! Ne slažu mi se ni njegove tvrdnje da sam bila poslušnija sa izjavom koju je rekao Milici da smo nas dve iste i da smo mu radile iste stvari! Pa samo kroz primer hrane, delili smo bukvalno jedno parče hleba, dok nekima sada je najbitnije da ima kafu i cigarete - rekla je Mina, pa nastavila:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

U svakom slučaju, sa svojim izborima neka se bore sami, ja sam se borila sa svojim sama i sama platila! Nadam se da će me ubuduće izuzeti iz svađa bilo koje vrste, postalo je dosadno - zaključila je Mina za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Žugić

#Zadruga