AKTUELNO

Pevačici se jasno ocrtava stomačić.

Mlada pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, susretala se nebrojeno puta sa pitanjima zbog čega ne želi da ozvaniči vezu sa dugogodišnjim dečkom Aleksandrom Mikišom Moskovljevićem.

Mnogi su joj postavljali pitanja kada će stati na ludi kamen, kao i kada će ostati trudna jer ima 29 godina i jer joj "biološki sat otkucava", ali se ona uvek smejala na ta pitanja.

Ona je nekoliko puta izjavljivala da će svi znati kada bude zatrudnela, ali se sada izgleda odala pre nego što je to obelodanila.

Naime, na poslednjoj fotografiji koju je objavila na svom profilu na Instagramu ispod uske haljine nazire se stomak zbog kojeg su mnogi njeni obožavaoci pomislili da je u blagoslovenom stanju.

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Goca i Raša se dohvatili na ulici, svi su gledali ovu PERVERZNU SCENU! (FOTO)

Da li je zaista trudna kao što deluje njenim fanovima ili je samo nabacila koji kilogram, nije poznato, ali je sigurno da je napravila žurku za pamćenje, što je evidentno na fotografijama sa nastupa.

Autor: V. T.

#Sandra Prodanović Afrika

#Trudnoća

#pevačica

'