AKTUELNO

Na meti kritika!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Aleskića Ša.

Prestavljaš se gradskim frajrom, čovekom od principa i kodeksa. Zameraš Anđelu jer je odgovorio Tari na poruku, a Maja Marniković je bila kod tebe na gajbi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad se nismo muvali, poznajemo se od sezone dva. Nismo bili u odnosu - rekao je Ša.
Da je Anđelo bio sa Tarom, to je trjalo jednu žurku, čak je i to bilo samo jedno igranje. Pre par dana kod Milana kad si rekao da se to ne radi, rekao si da nema veze što su se muvali, nego da je tvoj drug i da se to ne radi. Oprostio si sve, a sad zameraš to - govorila je Sandra Rešić.
Ispadaš smešan - dobacio je Miki.
Da ste u mojoj koži bili biste tri puta gori. Anđelo je tu, a ti momci nisu tu. Imam pravo i uvek ću da zameram i da kažem da se to ne radi - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi muvao Maju, ali opet si se dopisivao sa njom - ubacio se Janjuš.
Ona je kod mene došla sa drugaricama. Nikad se nisam muvao sa Majom, znam se sa Majom i bila je nma nastupu sa Marijanom. Nisam bio sam i zvao je, nego je zvala Ivana Marinković - pravdao se Ša.
Anđelo nije trenuta adresa za zameranje, nego Tara. Ako se Anđelo obrati Tari, onda ima problem sa nekim s kim je Tara u tom trenutku u vezi. Tara može da prekine komunikaciju, nije Anđelo adresa nego Tara - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne bih mogla da komuniciram sa osobom koja mi ne misli loše. Anđelo je u vezi sa mojom drugaricom - dodala je Tara.
Morate da se dogovorite da njemu to ili ne smeta, a ne da na*ebe neko treći. Niste bili ni u vezi kad si se na Nevenu bacala, stvar je principa. Što je tebi bilo stalo? - nastavio je Marko Đedović.
Jer je neko ko mi misli dobro i nije loš prema meni - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam pričao, smatram da u njihovom odnosu, ne može niko tvoju devojku da cima i smara, ako ona ne daje povratnu reakciju. Ne govorim da Tara ima povratnu, nego sve i da je muvam, treba sa njom da rasčistiš - pričao je Anđelo.
Meni ti smetaš, tvoja komunikacija sa njom - dobacio je reper.
Meni si dovoljni razlozi da ne možeš mene da napadaš, jer sma ja njpj odgovorio na poruku. Mene samo zanima da li je i Ivana Marinković bila u stanu, moja bivša devojka od prošle sezone? - odbrusio je Ranković.
Ja se sa njom nisam muvao i dopisivao - pravdao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šmekeri ne zovu na gajbe naše više devojke, to se ne radi - potkačio je Anđelo.
Ja tvojoj devojci nisam odgovarao na poruke, ti nemaš argumente. Ja Anu neću da savetujem za tvoju vezu. Dečko koji je muvao moju devojku savetuje je šta će da radi sa mnom - besneo je Aleksić.
Htela sam da kažem da kad sam bila ovde, a Nenad napolju... Nenad, moj bivši dečko sa kojim sam bila, koji se razveo, odlazi na after sa mojom drugaricom, gde je još jedna drugarica koja je sa mojim bivšim dečkom i Maja Marinković - govorila je Tara.
Ja da sam muvao Maju i imao bilo kakav odnos... Tara je mene pravila ljubomorna sa Anđelom, ja ne znam šta nije jasno? Raskine sa mnom i posvađa se, pa odblikira osobe i piše poruk, a ja sam očekivao da te osobe ne odgovore na poruke - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.