AKTUELNO

Isponižavali se za sve pare!

U toku je radio - emisija "Amnezija" čiji je urednik i voditelj Bane Čolak! Njegov prvi gost je bila Tara Simov koja je bez dlake na jeziku progovorila o svojoj skandaloznoj vezi sa Nenadom Aleksić Ša. Banetov naredni gost je upravo reper Ša koji je ispričao svoju stranu priče i potpuno šokirao kako ukućane tako i gledaoce.

Foto: TV Pink Printscreen

Povela se polemika neka, kako si Ša, jesi li lagan - pitao ga je Bane.
Jesam, lagan sam, drago mi je što sam dobio nagradu od Drveta i taj zadatak jer mi pomaže da se usredsredim na to što se ne radi, danas sam drugi put napisao šta se ne radi i to je to. To što je Tara malo pre rekla za Vuka Moba, to je ružno, on je nju oprao u pesmi, to su stvari koje su jako ružne. Ne mogu ja da budem toliko uvređen koliko ona, ali pokazaće se vremenom sve. Ja kada joj kažem ku*vo, ja to ne mislim, ali on to stvarno misli. Meni kažu dozovi se pameti, a šta ona radi. To što je bilo za auto kada je slupan i kada je otišla kod nekih drugara, ona je rekla da ostala da spava u tom stanu. Ja onda svašta kažem. To što sam rekao da sam odneo 200 evra - jesam, ona je izašla, na stori kačila neku pesmu koju je i Vuk okačio iz istog lokala i istu pesmu stavio - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku si rekao da si sve uradio za nju i za njenu majku - podsetio ga je Bane.
Ne, nisam trebao to da kažem, samo sam rekao da sam ja prema njenom majci dobar, a oni mi to tako vraća. Što se tiče Mateje, njihov odnos je njihova greška, Tara ima potrebu da ga konstantno spominje, rekla mi je za pesme i sve. Kada popije ili ne, spominjanje bivših partnera je odvratno. Barem to neko poštovanje tražim, mi možemo da plovimo top - rekao je Ša.
Da li je u redu da se smeješ Ša kada se čuje ime Monika - pitao je Bane Nenada.
Ne, nisam se nasmejao kao ljubavno, Tara želi ovim da opravda sebe, ali ne može - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, da li je istina da si sinoć Mateji pevala pesmu "Moje si nebo moje sve". Da li je u redu da ti to pevaš ako si u odnosu sa Ša? - pitao je Čolak.
Mi sinoć nismo bili zajedno, posle smo bili. Ja ne znam šta da radim, boli me ku*ac, neću više da radim neke stvari. Bili smo u svađi, ne zanima me šta će on da kaže kada pevam pesme i to je to - opravdala se Tara.

U radio je uleteo Stefan Karić.

Ja samo želim da pitam Ša, imao je priliku da napiše pravila šta se ne sme u vezi, šta ti uradiš kada ti ona odbrusi - pitao ga je Karić.
Pa, napušim je, tebra. Kao što je sinoć radila nešto što mi ne prija, ali nisu to toliko skupe stvar... Tara obožava pare, ali ne zna sa parama... - odgovorio mu je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov