AKTUELNO

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović posle godinu dana stavili tačku na svoju emotivnu vezu.

Nisu uspeli da savladaju sve izazove koji su bili pred njima, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena, a kako je sve počelo?

Naime, njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom 2021. u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju. Kao bomba tada je odjeknula vest da je Ceca ponovo zaljubljena u ljubavi i da je sreću pronašla kraj devet godina mlađeg biznismena.

Foto: Instagram.com/bogdansrejovic/Pink.rs

Kako se navodi, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije.

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Foto: Instagram.com

Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.

Podsetimo, Ceca i Bogdan nisu želeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Autor: pink.rs

#Bogdan Srejović

#Svetlana Ceca Ražnatović